A plague tale: Innocence

Hi ha un estil de videojoc que queda amagat entre les grans produccions i aquelles altres més independents. Aquests videojocs estan produïts per estudis mitjans que s’han de buscar la vida entre un oceà de propostes intentant cridar l’atenció del jugador. En aquest ventall d’opcions trobem de tot, des de propostes horribles a brillants produccions, A Plague tale: Innocence forma part d’aquestes últimes.

La història de A Plague tale: Innocence ens trasllada a la França del segle XIV i ens posa a la pell de l’Amicia de Rune, una adolescent filla de nobles, que es veu obligada a sobreviure amb el seu germà petit després que l’atac de la Inquisició al seu castell posi fi a la vida dels seus pares. Al mateix temps una estranya plaga de rates està infestant les poblacions properes.

Desenvolupat per Asobo Studio i distribuït per Focus Home Interactive, A Plague tale: Innocence es tracta principalment d’un videojoc d’infiltració combinat amb trencaclosques i petites fases d’acció. El mateix joc potencia la infiltració per sobre de l’acció, amb pràctica es pot acabar sense cridar l’atenció de cap enemic ni matar a ningú, fer-ho a l’inrevés és pràcticament impossible. A Plague tale: Innocence ven una història i una experiència sacrificant la llibertat del jugador; el joc és totalment lineal, només allargant lleugerament l’aventura amb la recerca d’alguns elements extres en forma de col·leccionables que fan les delícies dels caçadors de logros i trofeus.

Tot i que l’atractiu principal de A Plague tale: Innocence és la història i l’evolució de la relació entre els germans, també cal destacar l’apartat visual del joc. Asobo Studio ens té acostumats a jocs visualment cridaners com Toy Story 3, Up, Kinect: Disneyland Adventures o Kinect Rush però aquesta vegada ens ofereix una paleta de grisos i marrons que transmet a la perfecció les sensacions d’angoixa i desolació que vol oferir el joc. Els models dels personatges i els escenaris estan a l’altura de qualsevol producció triple A.

Amb una duració d’entre 12 o 15 hores, A Plague tale: Innocence és un videojoc molt recomanable per tothom. Una bona història, bons gràfics i una jugabilitat atractiva i gens difícil que atrapa des del primer minut. Aquells que disposeu del servei GamePass de Xbox podeu gaudir d’ell de forma gratuïta, la resta no llançareu els diners si decidiu comprar-lo.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda