Bola de Drac – Yamcha

Si preguntem quin personatge de Bola de Drac us agradaria ser el més segur és que en Vegeta, en Son Goku, en Cor petit o en Son Gohan de la saga Cèl·lula fossin els més escollit però cap d’ells ha sigut l’escollit per protagonitzar un spin-off de la saga. L’escollit és, ni més ni menys, que en Yamcha.

Editat per Shueisha, amb una història del mateix Akira Toriyama i ilustrat per Dragongarow Lee, ‘Bola de drac: Aquella vegada que em vaig reencarnar i era en Yamcha‘, és un manga de estil Shonen que ens ofereix una versió alternativa de la història d’en Yamcha a través dels ulls d’un seguidor adolescent de l’univers Bola de Drac que mor en un accident i es reencarna en el personatge.

Tenint en compte l’absurditat de l’argument original, l’únic que podem fer amb ‘Bola de Drac – Yamcha’ (per abreviar) és agafar-ho com un entreteniment senzill i absurd però molt divertit.

Us imagineu en Yamcha entrenant amb en Goku i en Krillin a casa del Follet Tortuga? O guanyant els Saibaman i ajudant a en Goku a eliminar en Nappa i en Vegeta? Doncs tot això ho trobareu a ‘Bola de drac – Aquella vegada que em vaig reencarnar i era en Yamcha’.

Com us he dit és tan absurd com entretigut.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda