Death Note – Special One-Shot

Death Note és un d’aquells manga que et ve de primeres a la ment quan algú et demana alguna recomanació sobre el tema. Creat l’any 2003 per Tsugumi Oba i Takeshi Obata, i després de diversos especials i adaptacions televisives, Death Note torna amb un especial totalment nou de 89 pàgines que recupera la història deu anys després dels fets provocats per en Light Yagami i ens situa en una societat conscient de l’existència dels Death Note.

El protagonista d’aquesta nova història és en Minoru Tanaka, un noi brillant però poc motivat per estudiar a qui en Ryuk escull com a nou propietari del seu Death Note.

Amb un manga tan icònic com Death Note no era difícil pensar a repetir la mateixa fórmula buscant un èxit fàcil però Oba i Obata han anat més enllà i ens ofereixen una història original i diferent que sorprèn  tant en el seu desenvolupament com en la seva conclusió. Sense arribar al nivell de Kira, aquest nou propietari del Death Note atrapa des del primer moment i també ho fa la seva relació amb en Ryuk. Si un punt feble cal trobar a aquest one-shot és el nul protagonisme de Near, convertit en el nou L però totalment testimonial dels fets que passen en aquest volum.

Death Note sempre ha tingut un component moral intrínsecament lligat a la història. En Kira comença la seva missió amb un propòsit  honorable però utilitzant uns mètodes poc ètics i aquest especial va una mica més enllà donant una lliçó de moralitat i, una bufetada amb la mà oberta a Donald Trump.

Un one-shot d’alt nivell que ens recupera als millors moments del Death Note original i que no dubto veurem ben aviat en format OVA. El teniu disponible a MangaPlus de Shueisha.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda