Feliços 800

La mateixa setmana que l’incombustible Kirk Douglas ha complert 103 anys, el Ningú no és perfecte ha arribat al programa 800. Dues fites històriques pel món audiovisual. Sense treure mèrit a la longevitat del gran Kirk Douglas, que un programa radiofònic dedicat a la cultura, sobretot alternativa, celebri 800 programes en dinou temporades d’emissió hauria de tenir un gran reconeixement.

Cinema, sèries i còmics són els principals temes que es tracten al Ningú no és perfecte però també entrevistes, especials del Festival de Cinema de Sitges i tot d’altres esdeveniments culturals formen part del menú setmanal que l’Ignasi Arbat, la Marta Sanz, l’Aram Bonmatí, en Jacint Casademont i tot un seguit de col·laboradors ens ofereixen cada setmana. Des de fa un parell d’anys tinc l’orgull de posar-hi el meu granet de sorra ocasionalment.

En antena des del 2001, el programa ha anat evolucionant, millorant i adaptant-se al pas del temps però sempre amb la il·lusió del primer dia i les ganes de compartir cultura i animar la gent a consumir-la. Pocs programes poden presumir d’aquesta longevitat i menys encara tractant temes culturals com ho fa el Ningú no és perfecte que s’ha convertit en referència i inspiració per molta gent.

Avui celebrem els 800 programes, d’aquí a un temps els 900 i, més aviat del que pugui semblar arribaran els 1000. Moltes felicitats equip!

El Ningú no és perfecte celebra els 800 programes amb un programa especial fent un resum del televisiu i cinematogràfic del 2019 que podeu escoltar a continuació.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda