Moments musicals

Si tirem uns anys enrere, les cançons ens portaven a recordar moments de la nostra vida. El primer concert, el primer petó, la primera borratxera… un seguit d’experiències que anaven lligades a una cançó en concret que ens evocava a un moment en qüestió. Amb els anys i l’explosió de les sèries de televisió ens trobem amb un curiós fenomen similar, certes cançons queden gravades a la nostra memòria i ens evoquen a una escena que ens ha marcat.

He volgut fer un recull sense espòilers d’algunes d’aquestes cançons que ja formen part de la meva memòria serièfila i les escenes que em porten a la memòria.

1.- Come join the murderer – Sons of Anarchy 7×13

Qui us digui que no va plorar amb aquesta escena menteix com un cabró. The white buffalo & The forest rangers posaven música a un dels moments televisius més emotius dels últims anys.

2.- This night – Banshee 2×10

El final de la segona temporada de Banshee significava un punt i a part per la sèrie. El final d’una etapa marcada per la violència i les conseqüències del passat que Black Lab van acompanyar amb aquesta cançó.

3.- With or without you – Friends 2×08

Només dura un minut i no té un final feliç però s’ha convertit en un dels moments més romàntics de la sèrie. Tots ens hem imaginat recolzats en una finestra mentre la pluja s’emporta les nostres penes i sona U2 després d’aquesta escena

4.- What’s up – Sense 8 01×04

El poder de la música recollit en una escena. Sense 8 ens va regalar molts moments musicals magnífics però aquest és un dels que més m’agrada recordar. Tragèdia, emoció, alegria, desesperació i un seguit d’emocions que acompanyen els protagonistes mentre sentim la cançó de Non 4 blondes.

5.- I don’t like mondays – The West Wing 04×02

Una versió molt més tràgica que l’original de The Boomtown rats acompanyava de forma molt subtil un dels grans moments que ens va oferir The west wing.

Bonus track per Give me something to sing about – Buffy, cazavampiros 06×07

Sempre que penso en aquest capítol em ve un somriure als llavis. Els capítols musicals van ser una moda que va passar per moltes sèries però aquest és un dels que més m’agrada recordar

 

 

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda