Bola de Drac Z. Les pel·lícules (VII)

Segueixo amb l’especial Bola de drac posant el punt final a la saga Bola de Drac Z amb la pel·lícula L’atac del puny del Drac. L’especial seguirà d’aquí a unes setmanes amb els OVA, la pel·lícula basada en la saga GT i les dues últimes entregues que van donar peu a la saga Super. Encara tenim Bola de drac per dies.

L’atac del puny del Drac (Dragon Ball Z: Ryuken Bakuhatsu!!! Goku ga yaraneba dare ga yaru, 1995)

La pel·lícula número 13 de la saga Bola de Drac Z ens presenta un nou personatge poc aprofitat com és en Tapion, tornem a veure en Son Goku en tercer nivell de superguerrer i descobrim la història darrera l’espasa d’en Trunks. Una pel·lícula amb un nivell prou acceptable que sembla un petit homenatge de Bola de Drac al mite de Godzilla.

En Son Gohan i la Videl salven la vida a un estrany ancià anomenat Hoi. Com a recompensa aquest els regala una petita caixeta màgica que manté atrapat un heroi d’un planeta molt llunyà. Amb l’ajuda de les Boles de Drac aconsegueixen obrir la caixa però descobreixen que en realitat es tracta d’un engany d’en Hoi per tornar a la vida un monstre conegut com a Hildegarn. El monstre estava atrapat dins el cos d’en Tapion, un habitant del planeta Conats que es va tancar voluntàriament dins la caixeta per evitar el retorn del monstre. Malgrat els esforços d’en Tapion, en Hildegarn torna a la vida i en Goku, en Vegeta i la resta es veuen obligats a enfrontar-s’hi per evitar que destrueixi el planeta. En Hildegarn té un poder de lluita increïble i només en Goku convertit en Superguerrer de tercer nivell és capaç d’acabar amb ell utilitzant l’atac del puny del drac. Amb en Hildegarn destruït, la Bulma construeix una màquina del temps per fer que l’heroi del planeta Conats pugui tornar enrere en el temps i reunir-se amb el seu germà. Abans de marxar en Tapion li regala la seva espasa a en Trunks.

21

Pel·lícula prou entretinguda però que es presenta amb una introducció on els protagonistes semblen molt imbècils. Bola de drac sempre s’ha basat en la ignorància i la bona fe dels seus personatges però l’emoció que senten tot en conèixer la història de l’heroi atrapat a la caixa i la poca precaució que tenen a l’hora d’obrir-los els fa semblar massa innocents.

Centrant-nos en la pel·lícula podem dir que és un bon entreteniment on Bola de Drac sembla fer un homenatge a dues icones del Japó, el monstre de Godzilla i la saga de videojocs Zelda.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda