2-headed shark attack

2headed3No tries que t’agradi el cinema, és una cosa que passa o no passa de forma natural. El que si tries és si et quedes en el cinema convencional o t’arrisques a provar altres coses, i dic t’arrisques, ja que endinsar-te en el món de la sèrie-B, cinema independent, etc. et pot portar a grans alegries o grans desastres; en el cas de 2-headed shark attack parlaríem de la segona opció. És la merda més gran que he vist en anys.

Comencem per el principi, era molt conscient d’on em posava, es tracta d’una producció de The Asylum, productora especialitzada en copiar grans superproduccions i estrenar la seva versió un o dos dies abans de l’original. Que surt The Da Vinci Code ells treuen The Da Vinci Treasure, Michael Bay fa Transformers, ells fans Transmorphers, Paranormal Activity és un èxit doncs també ha de ser-ho Paranormal Entity i així un llarg etcètera.

theheaded2

2-headed shark attack és de les creacions originals de la productora que intenta aprofitar l’afició pels taurons que ha creat SyFy però sense la gràcia d’aquests.
Per començar queda molt clar que la peli no té guió, no vull dir argument o sentit em refereixo a guió, aquell paper que explica què passa a la pantalla. Imagino el director explicant amb cinc minuts als “actors” que s’han de limitar a cridar molt fort quan ve el tauró i dir frases a cada una més subnormal que l’anterior. No he posat actors entre cometes per error, he vist actors i actrius de divendres nit al Plus interpretar millor que aquest grup de descerebrats. La meva teoria és que els esteroides i la silicona s’ha filtrat al cervell d’aquests joves i els ha deixat seqüeles irreversibles.

2headedSi us penseu que veure la Carmen Electra en bikini, un parell de tetes i una escena lèsbica compensa alguna cosa aneu molt enganyats. No hi ha res que valgui la pena salvar, ni veure com cada integrant d’aquest grup de subnormals és brutalment devorat per tauró t’alegra el dia.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda