3 headed shark attack

3headedSharknado, Mega Shark, DinoShark, Sand Sharks, etc. la febre pels taurons creada per The Asylum i Syfy ve de lluny i qualsevol excusa és bona per treure una peli on un tauró amb alguna mutació o peculiaritat genètica devora, sense gaires motius, joves musculats i noies en bikini. L’any 2012 2 headed shark attack va passar a formar part d’aquesta llista temàtica però no va tenir el recorregut que han tingut d’altres. Per sort, 3 anys més tard s’ha corregit aquest error i ja tenim 3 headed shark attack, una seqüela que no té res a veure amb l’anterior i que és igual o pitjor que l’original.

Seria molt fàcil dir que 3 headed shark attack és tres vegades més dolenta que 2 headed shark attack però la realitat és que no és ben bé així – de fet a IMDB té millor nota que l’original. A veure, tampoc ens enganyarem, la peli és dolenta, molt dolenta. I no d’aquells dolents que donen la volta per convertir-se en bons, és dolenta de collons.

Surt prou estona com per justificar la seva imatge al post

Surt prou estona com per justificar la seva imatge al post

Costa saber per on començar a l’hora de descriure el que estàs veient. Tenim canvis d’escena sense sentit, interpretacions dignes de la peli porno més amateur que pugui trobar i un total inexistent sentit del ridícul a l’hora d’editar la pel·lícula. Tan aviat veus que un dels actors fa peu a l’aigua com te’l trobes nedant en un oceà de metres de profunditat a l’escena següent, en un pla tens el tauró a tocar i, sense saber molt bé com, tarda 3 hores a arribar a lloc i així un munt d’exemples que provoquen molta vergonya aliena mentre l’estàs mirant.

Però no us equivoqueu, sabia perfectament què em trobaria mirant aquesta peli i cal dir a favor seu que no enganya. The Asylum, Syfy, un tauró de tres caps i en Danny Trejo, d’aquesta combinació ja saps que no en sortirà cap guanyador d’un Oscar i per tant no et sentiràs estafat en cap moment.

Mai us la recomanaré però us la comento per tal que sigueu conscients que està per aquí i si mai sentiu la necessitat de veure com es pot fer cinema dolent amb quatre duros i tres aspirants a actors sabreu que la teniu disponible.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda