Abraham Lincoln: Cazador de vampiros

abrahamLa peli ja surt de fàbrica amb dos problemes greus; ser una merda i no ser conscient que és una merda. El primer no es pot arreglar, però el segon és el que pot marcar la diferència entre passar una estona entretinguda o desitjar llançar alguna cosa contra el televisor.

Tots hem vist pelis dolentes que han agafat consciència del seu nivell i s’han pres elles mateixes a conya. Abraham Lincoln no fa això, pitjor encara, es creu una gran superproducció amb expectatives. Sense anar més lluny al cap de poc es va estrenar Hansel y Gretel: Cazadores de brujas que tot i ser igual de dolenta et fa passar una bona estona ja qui ni ella mateixa es pren seriosament.

Abraham Lincoln: cazador de vampiros ens explica una història alternativa (o passat oblidat) sobre la vida del president americà. De petit Abraham veu com un vampir mata la seva mare i comença una llarga vida de lluita contra aquestes criatures que desemboca en la guerra de secessió.

maryLa peli és dolenta, molt dolenta i les pèssimes actuacions tampoc ajuden. Al capdavant trobem Benjamin Walker (Kinsey, Banderas de nuestros padres)  que em va posar dels nervis tota la peli, constantment em recordava a un jove Liam Neeson, Dominic Cooper (Capitan america, La duquesa), Mary Elizabeth Winsted (Scott pilgrim) que t’alegra el dia i, sorprenentment, Rufus Sewell (Dark City) que de tenir moltes factures pendents per acceptar això.

Aquesta intenció de crear una gran pel·lícula fa que Abraham Lincoln ofereixi un desplegament absurd d’efectes especials que aconsegueixen un resultat contrari a l’esperat. S’intenta fer tot tan gros i espectacular que s’acaba tornant ridícul i absurd com passa amb l’escena dels cavalls desbocats o del tren. Si tota la pasta que es van deixar en efectes s’inverteix en un guionista decent encara n’haurien pogut treure alguna cosa.

En definitiva, casi dues hores de la meva vida perdudes que mai tornaré a recuperar.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda