Abraham Lincoln vs Zombies

alzombisFa uns dies comentava que Abraham Lincoln: Cazador de vampiros era una peli dolenta amb aires de superproducció. Doncs avui vull explicar-vos el cas contrari, una peli que és conscient de ser dolenta però ho aprofita per ser entretinguda, Abraham Lincoln vs Zombies.

Pel podcast d’aquesta setmana (que podeu escoltar aquí) m’ha tocat veure molts dels despropòsits de The Asylum (no sabeu que és The Asylum? Doncs escolteu el podcast) però n’hi ha una que m’ha cridat l’atenció.

Abraham Lincoln vs zombies és la versió B de Abraham Lincoln: Cazador de vampiros, però lluny de ser un problema ho converteix en un valor afegit. La peli és una sèrie B amb poc pressupost però feta amb ganes i treball. A diferència d’altres produccions de The Asylum que es fan de qualsevol manera (Sharknado n’és un exemple) aquesta està ben feta. D’acord que el mateix zombi surt i mor unes deu vegades i que en ocasions veiem elements moderns en la localització escollida (un baluard restaurat de la guerra civil americana) però que és la sèrie B si no aprofitar els pocs recursos que tens per fer el millor possible,

alzombis3

Abraham Lincoln vs zombies és una producció de baix pressupost i conscient d’això, juga amb el que pot de la millor manera possible. Sense voler ser més del que és ni anar més enllà. Frases senzilles, efectes correctes, vestuari justes i un mínim argument per entretenir.

Com ja podeu imaginar no és una gran peli però tampoc és un desproposit com Sharknado o altres merdes d’aquesta productora. Si us entretenen les pelis de zombis de baix pressupost passareu una bona estona.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda