All cheerleaders die

cheerleader1L’any 2001, Lucky McKee i Chris Siverstone van escriure i dirigir una pel·lícula que va passar sense pena ni glòria pels videoclubs americans. La pel·lícula es va dir All cheerleaders die i tractava d’un grup d’animadores que tornaven d’entre els morts per venjar-se dels culpables de la seva defunció que no eren altres que els seus xicots. Passats 13 anys (es va estrenar l’any 2014) van decidir que la seva pel·lícula no va ser prou considerada en el seu moment i van decidir fer-ne un remake amb el mateix nom. No he vist l’original però si és la meitat de dolenta que la de l’any 2014 devia ser per tallar-se les venes.

All cheerleaders die no fa gràcia, no fa por i no fa fàstic. De fet l’únic sentiment que aconsegueix despertar és pena i vergonya aliena. No és que l’argument sigui dolent; això ja ens ho podem imaginar des del moment que decidim veure una pel·lícula centrada en un grup d’animadores sexys que tornen de la mort per venjar-se de les seves exparelles, és que ni tan sols intenta aprofitar l’estupidesa de l’argument per fe alguna cosa divertida.

La sensació durant tota la pel·lícula és que cap dels dos guionistes tenia ni idea de com fer-ho per portar la peli cap allà on volen arribar i que es limiten a improvisar durant l’hora i mitja que dura. Situacions que no venen a to, intents desesperats per excitar el personal amb situacions lèsbiques forçades, poders màgics que surten del no res i un llarg etcètera de situacions que formarien part del manual de com no escriure un guió.

cheerleaders3

Potser d’aquí a uns quinze anys els dos il·luminats tornaran a fer un remake d’aquesta merda amb l’esperança que el gust dels espectadors hagi derivat cap a algun lloc on basura com aquesta sigui acceptada.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda