Anuncis de Disney

Era evident, només faltava la confirmació oficial que ha arribat aquesta setmana: Disney prepara una seqüela de Frozen. L’èxit de la pel·lícula d’animació, que encara dura després de més d’un any de la seva estrena, feia esperar una segona part. De moment només està confirmada la presència de Chris Buck i Jennifer Lee com a directors, ni data d’estrena ni res però no dubto que aviat anirem veient noves notícies. Pel que trobeu a faltar les històries de les princeses Anna i Elsa aviat podreu veure el curt Frozen Fever que es projectarà abans de Cinderella de Kenneth Branagh (estrena el 27 de març).

Per altra banda Disney també ha aprofitat per presentar el director de Star Wars episode VIII i el títol del primer dels spin-off que està preparant. S’ha confirmat Rian Johnson com a director/guionista de la nova entrega galàctica. Johnson és conegut sobretot per Looper cosa que alegra a molts i em deixa molt preocupat a mi. La data d’estrena ja s’ha confirmat pel 26 de maig del 2017. També s’ha confirmat el títol del spin-off protagonitza per Felicity Jones i amb Gareth Edwards com a director (esperem que sigui l’Edwards de Monsters i no el de Godzilla), aquesta entrega complementària a la saga original es titularà Star Wars: Rogue one i, de moment, no es coneixen detalls de l’argument.

De moment no gaires més novetats però no patiu, aviat anirà creixent el hype que envoltarà les dues produccions.

May the forçe be with you i let it go.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda