2

Begin again

begin_posterJohn Carney ja va sorprendre l’any 2006 amb Once, un drama romàntic amb gran presència musical i sembla disposat a repetir la jugada amb Begin Again però aquest cop sense el factor sorpresa i amb cares conegudes al cartell.

La Greta (Keira Knightley) i en Dave (Adam Levine) són una jove parella de músics que arriba a Nova York per complir els seus somnis. Ben aviat l’ambició d’ell trenca la parella i la Greta es troba sola a la gran ciutat. Una nit la Greta coneix en Dan (Mark Ruffalo), un productor musical vingut a menys que queda atrapat per les seves cançons. Junts decideixen tirar endavant un projecte musical fora dels cànons establerts.

És evident que amb un argument com aquest o similar podem trobar una cinquantena de pel·lícules però Begin Again destaca per sobre d’elles per tres motius molt concrets. En primer lloc cal destacar el gran escenari que és Nova York, rodada com si fos una pel·lícula amateur la peli ens ensenya racons de postal de la gran ciutat però allunyant-se dels grans plans i centrant-se més en els petits detalls. L
a música seria el segon punt fort a destacar. No es tracta d’un musical però les cançons són constants i donen força a les imatges (l’escena de la Keira deixant un missatge cantat a la bústia de veu és impressionant). Com a punt final però potser el més important és la química entre Knightley i Ruffalo. Els dos actors aconsegueixen compenetrar-se i crear un vincle que aguanta tota la peli. Dels dos és Ruffalo qui es menja tota la pantalla. Knightley no s’escapa del seu paper de jove innocent i tímida que hem vist altres vegades però la interpretació d’un personatge en el seu moment més baix i que vol tornar a torbar-se a si mateix que fa l’actor és genial.

begin_again

No deixa de ser un drama romàntic però té un toc especial que la fa diferent i entranyable. Si tot i això no ho acabeu de tenir clar us deixo l’enllaç a la seva playlist de Spotify, ja només per escoltar la música val la pena anar a veure-la.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

2 Comments

  1. FELICITATS pel teu blog!! increïble, unes crítiques molt encertades, ens continuem veient per aquí…

Comments are closed.