Blood father

blood1A Blood father en Mel Gibson es vesteix de Liam Neeson i es converteix en un pare capaç de qualsevol cosa per protegir la seva filla.

L’any 2005 Jean-François Richet va sorprendre amb un remake prou acceptable de la mítica Asalto en la comisaría del distrito 13 de John Carpenter però el que podia semblar una bona carta de presentació al mercat internacional es queda en res. Després de tres pel·lícules en 11 anys, el director francès torna a fer una pel·lícula amb projecció internacional.

Després d’uns anys desapareguda, la filla adolescent d’en John Link (Mel Gibson) torna a casa perseguida per uns traficants de droga. Decidit a protegir la seva filla, en Link s’enfrontarà a tothom per salvar-la.

Com veieu l’argument no és original i, tranquil·lament  es podria tractar d’una pel·lícula de dissabte a la tarda a Telecinco però la presència de Mel Gibson la fa destacar.  L’actor de 60 anys encara és capaç d’aixecar tot sol una pel·lícula que sense ell no passaria d’un trist entreteniment. La seva presència omple la pantalla i es creu el personatge d’una manera que empatitzar amb ell des del primer minut.

blood2

Mel Gibson és capaç de fer-te oblidar els girs innecessaris del guió i l’intent de Peter Craig per convertir el seu guió en alguna cosa més que un guió d’acció. En un intent de desmarcar-se de les comparacions amb el guió de Venganza de Luc Besson, Craig intenta donar una volta més al seu argument. Una volta totalment innecessària que no fa més que entorpir un guió que el millor que podia fer era destacar la seva senzillesa.

Blood father no és res de l’altre món i si no fos per la seva estrella protagonista les crítiques l’haurien destrossat però Mel Gibson és molt Mel Gibson i qui va ser Mad Max aporta al seu personatge i a la pel·lícula una personalitat que molt pocs podrien aportar.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda