Bola de Drac Super. Broly

El primer que m’ha vingut al cap a l’acabar Bola de Drac Super Broly és que finalment en Goku i Bola de Drac tenen la pel·lícula que es mereixen. De la llarga llista de pel·lícules basades en l’univers Bola de drac són poques les que aconsegueixen destacar i encara menys les que val la pena recomanar. Bola de Drac Super Broly aconsegueix les dues coses.

Després del Torneig de Poder, la pau regna a la Terra i en Son Goku i en Vegeta poden entrenar-se tranquil·lament. Aquesta pau es trenca quan en Freezer apareix amb un nou enemic: en Broly.

El personatge d’en Broly ja el coneixíem de les pel·lícules i s’havia convertit en un d’aquells personatges estimats pel públic però que no formaven part de l’univers de la sèrie Bola de drac perquè no formen part del cànon. Bola de Drac Super Broly arriba per posar remei a aquesta injustícia. La pel·lícula també aprofita per reinventar lleugerament la història d’en Broly, en Vegeta i en Kakarot quan són infants. Uns petits canvis en el cànon que podem acceptar sense problemes ja que donen més profunditat al personatge.

És la primera pel·lícula que forma part de la continuïtat de la sèrie i això provoca que l’inici sigui una mica més lent del que podríem esperar. Cal presentar el personatge, introduir-nos en el seu món i veure quines motivacions el porten a convertir-se en el magnífic adversari que serà en el futur. L’antic Broly era un esborrany que calia desenvolupar més i aquesta pel·lícula ho fa. Un cop superem aquesta primera part d’introducció arriba un combat frenètic i espectacular que recorda els millors moments de Bola de Drac Z.

Visualment Bola de Drac Super Broly també ens porta als millors temps de Bola de Drac Z. Aquesta nova pel·lícula està molt cuidada i l’animació és d’un gran nivell. Només en certs moments cau de nivell de forma estrepitosa recordant els penosos inicis de Bola de Drac Super. Uns errors que no es poden permetre en una pel·lícula d’aquest nivell.

Una pel·lícula digne de portar el nom de Bola de Drac amb moments èpics que quedaran a la retina de l’aficionat i que ens ajuden a recuperar els herois que van acompanyar tota una generació i que ara busquen atrapar-ne una altra.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda