Bourne sense Bourne

bourne_posterM’agrada la saga Bourne però saber que feien una nova entrega basada en l’univers Bourne, sense Jason Bourne ni Matt Damon interpretant-lo em va fer una mica enrere. Fins al punt que la vaig deixar perdre en gran pantalla i no ha estat fins fa poc que l’hi he donat una oportunitat en televisió.

El legado de Bourne (Tony Gilroy, 2012) és el que n’esperava, un thriller d’acció que aprofita l’univers Bourne. Si en comptes de dir-se El legado de Bourne hagués agafat un altre nom l’hauríem acusat de copiar l’essència de les pelis de Greengrass i, segurament, hauria passat sense pena ni gloria per les pantalles però com que porta el nom de l’espia creat per Ludlum li donem un crèdit que no hauria tingut d’altre forma.

El legado de Bourne no és una mala peli, Jeremy Renner compleix bé amb el paper de successor de Bourne (fa les mateixes expressions i posat dur que sempre però tampoc se li demana molt més) i la resta del repartiment (Edward Norton, Rachel Weisz) compleixen amb el que es requereix d’ells sense anar més enllà. L’argument l’hem vist cinquanta vegades a moltes altres pelis i les escenes d’acció segueixen l’estil marcat per la trilogia original però quedant-se un punt per sota.

bourne

En definitiva un bon entreteniment que s’aprofita de la fama d’una bona trilogia i ens ofereix un producte correcte però que no destaca entre els del seu gènere. El millor és quedar-se amb la trilogia original i aquesta deixar-la com un afegit sense importància.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda