Brick Mansions

brickmansionsAprofitant l’estrena del tràiler de Fast & Furious 7 que serà l’homenatge definitiu al desaparegut Paul Walker aprofito per recordar una de les seves últimes pel·lícules. No passarà a la història del gènere però aconsegueix fer passar una bona estona i el record de Walker fa que la mirem amb bons ulls, parlo de Brick Mansions (La Fortaleza).

Camille Delamarre debuta al cinema amb Brick Mansions mantenint el que podem anomenar estil Luc Besson (que n’és guionista i productor). Tot i ser la seva primera peli no és la primera vegada que Delamarre està vinculat amb l’univers del realitzador francès. Delamarre havia treballat com a muntador a Taken 2 (Venganza: Conexion Estambul) i Transporter 3.

Actualment està enfeinat com a director amb The transporter legacy, el reboot de la saga d’en Frank Martin però sense Jason Statham.

Com he comentat a la introducció Brick Mansions entreté, però ni va més enllà ni aporta res al gènere. Dos personatges amb personalitzats diferents i enfrontades s’han d’aliar per aconseguir un objectiu comú encara que sigui per motius diferents. Com ja he dit, res nou però fet amb prou gràcia i solvència per a deixar-se veure.

Delamarre grava bé les escenes d’acció i les coreografies estan molt treballades. No n’hi ha per menys doncs l’altre protagonista és David Belle, actor, esportista i un dels creadors del parkout. A més el carisma de Paul Walker i la bona química entre els dos protagonistes fan pujar molt el nivell de la pel·lícula.

brickmansions2

No aporta res, l’argument és senzill però m’ho he passat bé. Potser és la nostàlgia o el fet que sóc fàcil de comprar amb quatre coreografies ben fetes i el bon funcionament d’una peli de col·legues però us recomano que li doneu una oportunitat. No us enganyaré, si voleu veure una peli molt bona de l’estil decanteu-vos per The Raid però amb Brick Mansions també us ho podreu passar bé. Com a mínim serveix per recordar el malhaurat Paul Walker fins que l’acomiadem com es mereix amb Fast & Furious 7.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda