Burying the ex

burying1Si us dic el nom de Joe Dante és possible que a molts no us soni però es tracta del director d’algunes de les meves pel·lícules preferides d’adolescent. Seves són les dues entregues de Gremlins, Matinee, El Xip prodigiós, Exploradores o Small soldiers, segur que alguna n’heu vist. És cert que últimament no havia fet res remarcable però amb Burying the ex aconsegueix una comèdia lleugera però entretinguda que aconsegueix fer passar una bona estona.

No us enganyaré, no es tracta de la comèdia de l’any ni res semblant però agafada com un entreteniment lleuger el cert és que compleix bastant. El dia que en Max (Anton Yelchin) decideix deixar la seva xicota, aquesta pateix un accident mortal. Un cop superat el dol en Max decideix refer la seva vida amb l’Olivia (Alexandra Daddario) però el que ell no sap és que la promesa que va fer la seva ex d’estar junts per sempre era més real del que es podia pensar. Decrèpita i més gelosa que mai l’Evelyn (Ashley Greene) torna de la tomba per continuar amb la seva relació.

El projecte va començar com un curtmetratge d’Alan Trezza que va rodar ell mateix l’any 2008 i que va convertir en guió de llargmetratge al cap de pocs anys. Amb una història ampliada, actors diferents i la mà de Dante darrere la càmera, Burying the ex aconsegueix fer passa una bona estona.

burying2

En funció del vostre nivell d’exigència o l’humor que tingueu al moment de veure-la és possible que la trobeu senzilla i previsible però si la mireu sense perjudicis, riureu una estona. Per si us falten motius per veure-la o heu llegit el post en diagonal us recordo que surt l’Alexandra Daddario, motiu suficient per veure qualsevol pel·lícula.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda