Cavallers del Zodíac: La llegenda del Santuari

– ¡Dame tu fuerza, Pegaso! –

seiya_posterAquesta frase forma part del vocabulari de la generació que vam néixer a finals del 70, principis dels 80. Igual que seguíem les aventures d’en Son Goku buscant les boles de drac, la innocència de l’Arale o la lluita del capità Harlock també érem molts els que corríem a la televisió per seguir l’evolució d’en Seiya en el Torneig Galàctic o en el seu camí per les dotze cases  del zodíac (saga en la qual està basada aquesta nova pel·lícula). Som aquests els que anirem al cinema a veure Saint Seyia: Legend of the Sanctuary, faltarà veure si les noves generacions tenen interès en el tema, malauradament l’experiència de Harlock em fa pensar que no.

Igual que ha fet amb Harlock, Toei Animation torna a posar al primer pla les aventures dels Cavallers del Zodíac. La llegenda del santuari ens explica les aventures dels Cavallers de bronze, cinc joves dedicats a la protecció de Saori Kido, la reencarnació de la deessa Athena i el seu camí a través de les dotze cases del Zodíac per retornar-la al seu tro del Santuari.

Seiya, cavaller de Pegàs, Shiryü, cavaller del Drac, Hyöga, cavaller del Cigne, Shun, cavaller d’Andrómeda i Ikki, cavaller de Fénix s’enfronten als cavallers daurats de Lleó, Taure, Piscis, etc. fins a l’enfrontament final amb el Patriarca.

Si bé el nivell gràfic de Saint Seiya no arriba a l’espectacularitat de la pel·lícula de Captain Harlock que hem pogut veure fa poc, sí que la supera quant a emoció i intensitat. Cavallers del Zodíac té més acció que les aventures espacials de Harlock, va més al gra. Els 93 minuts que dura la pel·lícula donen per molt però no aconsegueix els grans moments que ens havia regalat la sèrie. Aconsegueix mantenir l’interès tota l’estona però no deixa record. Mentre de la sèrie original tinc molt marcat el combat entre Shun d’Andrómeda i el Cavaller de Piscis, un dels moments més emotius de la sèrie, de la pel·lícula no crec que recordi cap moment d’aquí a uns anys.

Saint Seiya: Legend of the Sanctuary és un bon entreteniment i un bon moment de nostàlgia que t’obre les ganes de recuperar la sèrie original i perdre hores que no tens revivint les aventures d’en Seiya i els seus companys.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda