Deadpool 2

Un cop superat el factor sorpresa només pots millorar oferint una història més gran, profunda i complexa o anant més enllà del que et vas atrevir a anar a la primera entrega. David Leitch i Ryan Reynolds opten per aquesta segona opció per fer de Deadpool 2 una pel·lícula més gamberra del que era la primera entrega.

Convertit en un dels mercenaris més valorats en Deadpool es veu obligat a reunir un grup de persones amb habilitats per salvar un noi d’un guerrer vingut del futur.

Deadpool 2 manté l’estil i l’esperit de la primera entrega però el porta més enllà oferint al públic un constant de bromes grolleres on rep tothom. Si et pensaves que Deadpool creuava algunes línies vermelles, espera a veure Deadpool 2. Marvel, DC o el mateix Ryan Reynolds, ningú escapa de la llarga llengua del mercenari bocamoll. El ritme és frenètic, només frenat en alguns moments on la pel·lícula explora el costat més romàntic de l’antiheroi.

Conscients que la fórmula de la primera entrega va funcionar molt bé, 20th Century Fox ha decidit posar tota la carn a la graella amb Deadpool 2 i fer-li molta més confiança. Ja no es tracta d’una prova per mirar si l’estil funciona, ara està comprovat que ho fa i tenen via lliure per fer el que els vingui de gust.

Sorprenentment en un món on les filtracions són constants, Deadpool 2 té un parell de moments brillants que sorprenen l’espectador. Ja sigui en forma d’un parell de cameos (un grupal i un de molt fugaç) o d’un dels protagonistes secundaris que arriba sense avisar. Una gran victòria de la pel·lícula és fer-nos creure que el tràiler ensenyava molt i demostrar-nos que no era així. Sense ser un espoiler s’ha parlat molt del personatge d’en Peter però després de veure la pel·lícula sortireu enamorats d’un altre personatge sense cap tipus de poder.

Deadpool 2 és un cop d’aire fresc en el cinema de superherois. No t’has de preocupar per línies temporals ni remakes o reboots, Deadpool va al seu rollo en un univers que parla de tots els universos. Pots gaudir-la siguis o no seguidor de còmics o dels diversos universos cinematogràfics basats en còmics però si no estàs una mica al dia et perdràs la majoria de les referències que fan.

Ryan Reynolds s’ha fet seu el personatge i s’aprofita del fenomen fan per portar el personatge més enllà. Les bromes al seu passat són constants. No sé fins quan té contracte l’actor però ara mateix es fa difícil imaginar el personatge amb un altre intèrpret, no pel seu talent interpretatiu, pel rerefons que li dóna al personatge.

Es fa complicat dir si Deadpool 2 aconsegueix superar la primera entrega, ja que l’element sorpresa va jugar molt a favor seu. Ara ja no et sorprenen les sortides de to del personatge però si que ho fan les seves referències. Com he dit abans a Deadpool 2 rep tothom, independentment de la casa que siguis o de la línia temporal de la qual formis part.

Com no podria ser d’altra manera, Deadpool 2 té un parell d’escenes post-crèdits. No us espereu un avançament d’una nova entrega o un lligam sorpresa amb alguna estrena recent però és del millor que haureu vist en temps.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda