Detectiu Conan: El cas Zero

detectiu conanEl maig del 2001 TV3 estrenava Detectiu Conan, disset anys més tard continua fent-ho amb tres capítols diaris. Així doncs no és d’estranyar la bona rebuda que ha tingut aquesta nova pel·lícula als cinemes de casa nostra ni la varietat d’edats del públic que assistia a les projeccions. Detectiu Conan agrada a grans i petits.

Detectiu Conan: El cas Zero és la vint-i-dosena pel·lícula basada en el manga Detectiu Conan de Gosho Aoyama i s’ha convertit en la novena pel·lícula d’animació que més ha recaptat a el Japó. Tot un èxit per una saga amb molts anys darrere.

El centre de convencions Edge of Ocean situat a la Bahia de Tòquio s’està preparant per a una convenció de líders mundials quan pateix un atac terrorista. Totes les pistes apunten a un sol culpable: en Kogoro Mouri. En Conan Edogawa haurà de fer ús de tota la seva intel·ligència i capacitat d’observació per trobar el veritable culpable i evitar una gran catàstrofe.

detectiu conan

No us enganyeu, Detectiu Conan: El cas Zero és una pel·lícula pels fans i pels seguidors de la saga, qualsevol altre que es vulgui iniciar en aquest univers es pot perdre molt fàcilment. Tant el manga com l’anime de Detectiu Conan tenen la capacitat d’atraure tota mena de públic però s’ha de reconèixer que molt sovint semblen encarats a un tipus de públic més juvenil que no pas infantil i el mateix passa amb la pel·lícula. A diferència dels altres formats que solen centrar-se en un assassinat o un segrest, El cas Zero centra la seva trama en un atac terrorista i un posterior ciberatac a la ciutat de Tòquio. Els més petits poden perdre’s fàcilment pels girs de guió que té la pel·lícula i que al mateix temps la converteixen en un thriller molt ben trenat i ben pensat.

Tot i no ser una pel·lícula de Marvel us aconsello quedar-vos fins al final dels crèdits, trobareu una sorpresa.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda