Els nous super herois

Com ja sabreu la nova entrega de Xmen que portarà Bryan Singer a la gran pantalla està ambientada als anys 80 però s’introduiran personatges que ja havíem vist en les primeres pel·lícules cosa que implicava unes versions més joves dels que ja coneixem. Aquesta mateixa setmana el mateix Singer ha fet una piulada anunciant els actors que posaran cara a Jean Grey, Scott Summers (Cyclops) i Ororo Munroe (Storm). Paral·lelament la CBS ha presentat l’actriu que encarnarà Kara Zor-El (Supergirl ) a la nova sèrie basada en un personatge de DC que presenta la cadena nord-americana.

Pels mutants Singer ha escollit a Sophie Turner com a Jean Grey, la càndida Sansa de Game of Thrones es posarà a la pell de la pèl-roja més desitjada dels còmics, per interpretar el futur líder de la patrulla X tenim a Tye Sheridan, un jove actor poc conegut a qui hem pogut veure a Mud o El árbol de la vida però la més desconeguda és Alexandra Shipp que interpretarà Tempesta i no ha fet més que alguns papers secundaris en pelis menors i sèries.

xmen_new

L’escollida per interpretar la cosina de Superman és Melissa Benoist, una actriu que participa en una de les pelis del moment, Whisplash i que també podeu veure a les últimes temporades de Glee.

supergirl

En definitiva, aneu-vos acostumant a les seves cares que molt aviat les veurem per tot arreu.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda