En Ralph destrueix internet

Ralph breaks internetSi amb Toy Story Pixar donava vida a les joguines, amb En Ralph, el destructor Disney ho feia amb els videojocs. L’any 2012 vam descobrir la vida secreta que els personatges de videojoc tenien un cop s’apagaven els llums dels recreatius i vam conèixer en Ralph, un babau de bon cor que estava condemnat a la solitud en ser un dolent i que faria l’impossible per canviar-ho. En Ralph, el destructor va funcionar força bé a taquilla i públic per tant era inevitable una segona entrega.

En Ralph destrueix internet, amplia l’univers dels videojocs obrint les portes del saló recreatiu a internet. Si a la primera entrega jugàvem a conèixer els personatges de videojocs clàssics que coneixíem, ara fem el mateix amb llocs web o jocs online. Obrir el món d’en Ralph a internet també permet l‘aparició de personatges del cinema i com que Disney ho té tot les referències són constants. De fet els millors moments de la pel·lícula estan protagonitzats per les princeses Disney amb una primera escena memorable i una segona molt divertida. Disney sap riure’s de Disney i ho fa ben fet.

Ralph breaks internet

Igual que amb la primera entrega el tema central de la pel·lícula és l’amistat. Si la primera entrega se centrava en la descoberta de l’amistat, aquesta segona ens mostra com cuidar-la i mantenir-la. Un bon missatge pels petits de la casa.

Entrant a la pel·lícula ens trobem amb un film entretingut que compleix amb l’expedient però poc més. Una pel·lícula familiar amb bromes dedicades als petits però amb alguna picada d’ullet als més grans, una història d’amistat amb els típics conflictes però amb final feliç i una història simple però que permet expressar la idea que es vol transmetre amb la pel·lícula.

L’estil còmic i infantil dels seus personatges i escenaris poden fer pensar que visualment En Ralph destrueix internet està un punt per sota d’altres produccions actuals però res més lluny de la veritat. Visualment En Ralph destrueix internet, és un espectacle capaç de mostrar diferents estils en una sola pel·lícula. Des dels moviments de 8 bits d’alguns personatges al realisme d’alguns altres. Un desplegament visual d’alt nivell.

ralph breaks internet

En Ralph destrueix internet, no estarà mai entre les meves 10 pel·lícules de Disney preferides ni, segurament, entre les 15 primeres però tampoc és una pel·lícula dolenta. Com he dit abans entreté i fa passar una bona estona però no deixa marca ni significarà cap revolució pel cinema d’animació.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda