Escape plan

escapeRivals a l’inici de les seves carreres, amics en el seu moment de glòria i coprotagonistes un cop arribats a la maduresa. Les carreres de Sylvester Stallone i Arnold Schwarzenegger han corregut força paral·leles. Els dos han interpretat personatges icònics del cinema, un sempre serà Rocky Balboa i l’altre el destructiu Terminator, els dos s’han posat a la pell de paios durs com Marion Cobretti o Lincoln Hawk per la banda de Stallone o Ivan Danko i en Dutch per la de Schwarzenegger i, finalment, els dos s’han fet bromes mútues a El último gran héroe o Demolition man però no ha sigut fins que les carreres dels dos semblaven acabades que han coincidit en pantalla.

Stallone y Schwarzenegger, Schwarzenegger i Stallone.

Han coincidit a la saga Expendables i allà ja podíem intuir la química entre els dos però ha calgut esperar a Escape Plan per veure’ls junts i penedir-nos que no haguessin decidit formar equip abans. Potser és l’estatus d’estrella dels dos o el fet d’estar de tornada de tot però tenen una química junts que traspassa la pantalla. Escape Plan no deixa de ser una (bona) peli de fugues de presons però ells dos la fan molt més gran.

Ryan Breslin (Stallone) és un expert en fugues de presons, de fet es guanya la vida fent-ho. En un dels últims encàrrecs es veu atrapat en una presó de màxima seguretat fora del sistema i sense regles. Traït i abandonat es veurà obligat a demanar ajuda a un dels presos per poder escapar.

escape_portada

Escape plan no trenca cap motllo en el gènere però aconsegueix ser un molt bon entreteniment. En alguns moments és previsible però malgrat això gaudeixes molt mirant-la. Com ja he dit abans el punt més fort és la química entre Stallone i Schwarzenegger. Els dos s’ho passen bé i ho fan passar bé a l’espectador. A més els dos són molt conscients de la seva edat i de les seves possibilitats i no traspassen la línia del que seria “poc creïble”. És evident que tenim escenes físiques però no exagerades com per no creure’ns els dos actors.

Hi ha pelis que queden en un racó, passen bastant desapercebudes o la gent s’imagina que és més del mateix i en passen de llarg però això no hauria de passar amb Escape Plan. No serà la peli de l’any però us farà passar una molt bona estona.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda