For the love of Spock

spoc2Per celebrar els cinquanta anys de Star Trek: The original series, l’any 2014 Adam Nimoy va començar a treballar en un documental sobre el seu pare i el paper que el va portar a la fama, el del sr. Spock. Amb la mort de Leonard Nimoy el febrer del 2015, el documental va passar a ser un homenatge pòstum a l’actor i al personatge.

El documental està estructurat amb entrevistes a companys, coneguts i familiars de l’actor i ens explica des dels inicis on Nimoy s’esforçava per fer-se un lloc al món de la interpretació fins a la fama trobada amb el personatge i totes les repercussions o conseqüències d’aquesta.

És un documental/homenatge tendre i pensat per deixar un bon record de l’actor però no amaga la part més fosca de la fama, les addiccions tant del pare com del fill i la seva turmentosa relació al llarg dels anys.

For the love of Spock ens explica moltes curiositats de Leonard Nimoy i ens parla molt del caràcter de l’actor i de com va influir en la seva vida el personatge de Spock, un personatge que per poc no existeix a l’univers Star Trek però també ens explica curiositats sobre la sèrie i el personatge com ara l’origen de la salutació vulcaniana o de la pinça que Spock fa amb els dits per deixar fora de combat els oponents.

spock3

Chris Pine, Jason Alexander, George Takei, J.J. Abrams, Nichelle Nichols, Zachary Quinto i, per descomptat, William Shatner són alguns dels actors que ens donen la seva opinió sobre Leonard Nimoy i tenen un bonic i emocionant record de l’actor però són els mateixos Leonard Nimoy i Adam Nimoy qui aporten les parts més personals i profundes del documental.

Us agradi o no Star Trek, For the love of Spock és un bon documental per aprendre més sobre un personatge que s’ha convertit en una icona del cinema i de la cultura pop i l’actor que el va interpretar.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda