0

Hell or high water

hell_3L’expressió hell or high water s’utilitza quan vols afirmar que estàs disposat a fer una cosa sigui quina sigui la dificultat que comporti fer-ho. Aquesta frase resumeix molt bé la pel·lícula de David Mackenzei on dos germans comencen una sèrie d’atracaments a bancs per salvar la granja familiar.

La pel·lícula és un excel·lent drama amb tocs de western però ambientat a l’època actual. Chris Pine i Jeff Bridges porten el pes de la pel·lícula, acompanyats per uns bons secundaris com Ben Foster i Gil Birmingham. Un dels punts forts són els diàlegs, principalment els interpretats pel personatge de Jeff Bridges, un ranger de Texas al que queda poc per jubilar-se. La complicitat entre actors converteix la pel·lícula en una espècie de buddy movie amb dues parelles que ens presentes dos punts de vista de la història. Les dues parelles amb raons per ser els bons i els dolents de la pel·lícula.

Hell or high water és un excel·lent drama que inclou també un fort component de crítica social i un gran retrat d’una part d’Estats Units i el seu caràcter. També és una pel·lícula sobre l’amistat, la família i el que estás disposat a fer per ella.

C_04689_CC.JPG

La pel·lícula combina a la perfecció el drama amb l’humor i afegeix tocs d’acció que mantenen un ritme constant que t’atrapa des del primer moment. La música i la fotografia acaben per complementar una excel·lent pel·lícula.

Hell or high water s’estrenarà en mes de novembre amb el nom de Comanchería i és una estrena que no us podeu perdre.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *