Hotel Transilvania 3

Mentre Warner Bros intenta crear el seu Monsterverse d’imatge real, fa uns anys que Sony ho va fer amb l’animació amb Hotel Transilvania. Els monstres més coneguts del món es tornen a reunir per oferir-nos una cinta d’animació destinada als més petits de la casa i que abusa de les exageracions dels seus personatges.

En Dràcula (Adam Sandler), la seva filla Mavis (Selena Gomez) i la resta de la colla decideixen embarcar-se en un creuer especialitzat en monstres per desconnectar de la feina. Un cop allà en Dràcula s’enamora de la capitana Ericka (Kathryn Hahn) que té unes intencions ocultes.

Genndy Tartakovsky es fa càrrec per tercera vegada de la saga, tot i que havia anunciat la seva intenció d’abandonar-la després de la segona entrega. Responsable de sèries com Samurai Jack, Las supernenas o Star Wars: Las guerra clon, entre molts altres projectes d’animació, Tartakovsky ens ofereix la pel·lícula més personal de les tres al fer-se càrrec per primera vegada no només de la direcció sinó també del guió. Això es nota per sobre de tot amb l’animació dels personatges i l’exageració dels seus gestos i reaccions. L’estil còmic que Tartakovsky ha heretat de supernenas es veu clarament reflectit a Transilvania 3. Aquest estil t’agrada o no t’agrada, personalment a mi em va cansar en excés.

Hotel Transilvania 3: Unas vacaciones monstruosas està totalment dedicada al públic infantil i prescindeix de la norma no escrita de fer que les pel·lícules d’animació siguin adult friendly. Aquí els adults no tenen ni veu ni vot, tot el metratge està orientat als més petits i són ells els que poden jutjar el resultat. Si centro la meva opinió amb la meva acompanyant de nou anys serà una de les millors pel·lícules d’aquest 2018, si la centro amb la meva us recomanaré que no us hi acosteu ni amb un pal. Pel que es veu no sóc el target.

Igual que han fet Blue Sky Studios i 20th Century Fox Animation amb la saga Ice age, tot sembla indicar que tindrem aventures monstruoses per anys.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda