I think we’re alone now

I thine we are alone nowL’any 2015 s’estrenava The last man on Earth, una sèrie on Will Forte interpretava l’únic supervivent d’un virus que havia exterminat a tota la humanitat. La sèrie era una comèdia d’humor negre on ens mostrava que faria un bala perduda si tingués tot el món a la seva disposició i com reaccionaria quan descobrís que, en realitat hi havia més supervivents. Tres anys després, Peter Dinklage interpreta un paper similar a I think we’re alone now però amb un to molt més dramàtic.

En Del (Peter Dinklage) és l’únic supervivent d’un fet apocalíptic que ha exterminat a la població. Per suportat la soledat en Del es dedica a enterrar els seus veïns i fer un recull dels seus records. La seva vida fa un gir quan apareix la Grace (Elle Fanning) i descobreix que no és l’únic supervivent del planeta.

Una de les coses que més em molesten d’una pel·lícula és que em prenguin el pèl i aquesta és la sensació que em va quedar després de veure I think we’re alone now. Una pel·lícula pot ser bona o dolenta, entretinguda o avorrida però poques vegades m’he trobat davant d’una pel·lícula tan buida com aquesta i amb un final tan ridícul i posa’t en calçador com aquesta. Després de més d’una hora on no passa absolutament res, arriben els últims minuts on se’ns obre una nova trama que es presenta de forma brusca però que queda en no res al cap de pocs minuts.

i think we are alone now

I think we’re alone now sembla pensada només per plantejar una idea però sense saber com desenvolupar-la. El guionista Mike Makovsky copia descaradament la idea de The last man on Earth però la transforma per intentar convertir-la en una reflexió sobre la soledat humana i el director  Reed Morano es limita a fer un treball fred i sense cap mena de personalitat. El principal problema és que no saben com com explotar aquesta idea ni tampoc els veig capacitats per fer-ho. Ni l’aparició de nous personatges que podrien aportar un element de tensió està ben aprofitat.

Hora i mitja de pel·lícula que no porten enlloc ni aporten res. Ni tan sols la presència de dos bons actors com Dinklage i Fanning serveixen com a excusa per recomanar-la.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda