Infiltrados en clase

21-jump-street-poster__spanSabeu aquelles pelis que no n’esperes gaire res i que t’acaben sorprenent d’una forma molt agradable? Doncs Infiltrados en clase (Phil Lord, Chris Miller, 2012) n’és un bon exemple.

Basada en una sèrie dels anmys 80 (Jóvenes policias, 1987-1990) la peli no deixa de ser una comèdia senzilla però feta amb gràcia i sense tractar d’estúpids als espectadors. La peli podia haver caigut en la temptació de convertir-se en una buddy movie d’acció amb tocs de comèdia però lluny d’això sap mantenir-se al seu lloc fins arribar a fotre’s d’ella mateixa.

Schmidt (Jonah Hill) i Jenko (Channing Tatum) són dos policies novells força incompetents que es coneixen des de l’institut. Durant els estudis formaven part de grups diferents però d’adults s’han fet amics inseparables. Fart de la seva incompetència el seu cap els assigna una missió secreta com a infiltrats en un institut on s’està repartint una nova droga.

La parella Hill-Tatum forma un tàndem perfecte que es complementa a la perfecció però dels dos vull destacar la solvència còmica de Channing Tatum que m’era completament desconeguda i m’ha sorprès molt gratament. També destacar el paper d’Ice Cube com a cap del grup d’infiltrats fent d’una espècie de J.Jonah Jameson policial.

Doneu-li una oportunitat encara que el títol doblat un faci enrere, passareu una bona estona.

Ah! I si esteu atents podeu trobar alguns cameos dels protagonistes de la sèrie original, un d’aquests cameos és fàcil de reconèixer i és un dels moments més divertits de la peli.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda