jOBS

Primer de tot cal dir que desconec totalment la vida i miracles del senyor Steve Jobs cosa que em porta a parlar de la pel·lícula com a pel·lícula i no basant-me en la seva credibilitat o rigorositat. Amb aquesta mirada la peli val la pena? Doncs si però no o no però sí.

cartellFitxa

Director: Joshua Michael Stern
Actors: Aston Kutcher, Dermot Mulroney, Josh Gad.
Duració: 128 minuts
Gènere: Drama.

Jobs és un bon treball cinematogràfic on tota l’estona tens la sensació que falta alguna cosa. La pel·lícula dura 128 minuts però fa la sensació és que no s’explica tot o que no s’acaben de definir prou els personatges però al mateix temps sembla que es queda curta i voldries que la pel·lícula seguís endavant per explicar més.

El gran beneficiat de la pel·lícula és Aston Kutcher que abandona els papers romàntics o humorístics per agafar tot el pes protagonista i demostrar que pot afrontar un paper com aquest. A més molt treballada la imitació que fa del geni d’Apple adaptant-se als seus moviments, manera de caminar i d’expressar-se. El gran afectat de la pel·lícula és Steve Jobs. Potser la figura del creador i revolucionador d’Apple té molt més del que s’explica a la pel·lícula però per un ignorant del tema com jo queda retratat com un egoista sense cap mena de sentiments o empatia cap aquells que l’envolten. En cap moment pots arribar a sentir afecte per el personatge i el canvi sobtat que fa al final del film és massa ràpid i poc explicat com per oblidar tot el que ha passat abans.

jobs

La peli és interessant i entretinguda però no és d’aquelles que queda a la memória com pot passar amb The Social Network. Si l’obra de Sorkin us va agradar jOBS us semblarà el germà petit que vol imitar el gran però no hi arriba. Un detall a destacar és el treball de la gent de càsting i maquillatge per aconseguir que els personatges tinguin molta semblança als reals.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda