Jupiter Ascending

L’any passat per aquestes dates els germans Wachowski estrenaven Jupiter Ascending. L’odissea espacial dels creadors de Matrix era un intent per part d’ells i de Warner per crear una nova franquícia que tingués l’èxit d’altres sagues ja conegudes, per desgràcia de l’estudi i dels directors la repercussió que va tenir la pel·lícula va ser bastant negativa i, amb prou feines, va ser capaç de recuperar la inversió de l’estudi.

La majoria de les crítiques cap a Jupiter Ascending són negatives i només cal mirar les notes d’IMDB o de Rotten Tomatoes per veure que no es va aconseguir l’objectiu marcat. Doncs sabeu què? A mi m’ha agradat.

D’acord que en alguns moments l’argument és confús i que té certs forats difícils d’explicar però en línies generals és una bona pel·lícula d’aventures emmarcada en un univers ric i interessant. És en aquest univers creat pels germans Wachowski on la peli m’ha atrapat més. Els Wachowski ens regalen un univers controlat per unes macro empreses que viuen de “colonitzar” planetes amb humans fins que arriben a un punt òptim on els recol·lecten (exterminen) per crear un elixir de la vida eterna. Uns guerrers que viuen renegats del seu passat amagats en un d’aquests planetes, un lluitador creat genèticament barrejant ADN humà amb ADN de llop i la reencarnació en forma d’ADN idèntic (i cos de la Mila Kunis) d’una de les persones més poderoses de la galàxia i que pot decidir el futur de la Terra.

jupiter2

Entenc les crítiques que va rebre i, possiblement, les poques expectatives han fet que em fos més senzill entrar a la pel·lícula però s’ha convertit en una d’aquelles pelis que defensaré a capa i espasa.

Lamentablement tinc molt clar que no podrem saber com segueix la vida de la Jupiter jones (Mila Kunis) i en Caine Wise (Channing Tatum) però si disposeu d’un parell d’hores lliures una tarda doneu una oportunitat a Jupiter Ascending. Feu-ho amb la mentalitat oberta, deixant els perjudicis de costat i podreu gaudir d’una pel·lícula entretinguda.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda