Knights of Badassdom

knightsposterL’any 2011 es va estrenar “Your highness“, una comèdia medieval que es va promocionar com una gran pel·lícula i va resultar ser un fracàs total de taquilla i públic. Tres anys més tard i sense fer tant de soroll ens trobem “Knights of Badassdom” que amb la meitat de pressupost i rostres no tan coneguts (la primera tenia James Franco i Natalie Portman com a reclam) supera de llarg la primera.

Deprimit per la pèrdua de la seva parella en Joe (Ryan Kwanten) decideix acompanyar els seus dos millors amics a una sessió de rol en viu. Un cop allà un antic encanteri fa aparèixer un dimoni que agafa la forma de l’exparella d’en Joe i es dedica a matar els pobres participants. Els tres amics es veuen obligats a deixar les armes d’espuma i agafar-ne de veritat per lluitar contra el monstre.

El record a Evil dead és força constant, més encara si tenim en compte que la invocació apareix a partir de la lectura d’un llibre que els protagonistes creuen fals i resulta ser real, etc. però no deixa de ser un argument mil vegades vist. Què fa entretinguda la peli? La poca seriositat amb la qual es pren a ella mateixa, el bon rollo que es respira entre els protagonistes i que està prou ben feta per ser el primer llargmetratge del director (Joe Lynch) i el primer guió dels guinistes (Kevin Dreyfuss i Matt Wall).

Knights of Badassdom és d’aquelles pelis que podem considerar “d’amics”. Els seus protagonistes són conscients que participen en un entreteniment sense cap aspiració però no per això deixen de fer bé la seva feina. No és d’estranyar doncs que al costat del televisiu Ryan Kwanten trobem a Peter Dinklage (Tyrion a Game of Thrones), Steve Zahn, Summer Glau i Jimmi Simpson.

Si voleu desconnectar una estona buscant alguna cosa que no us faci pensar Knights of Badassdom és una bona opció.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda