L’1×1 de Suicide Squad

Aquesta setmana s’ha presentat el nou tràiler de Suicide Squad, una de les apostes de DC de cares al 2016 per ampliar el seu univers cinematogràfic. Si ja ens costa seguir el ritme de superherois que van sortint a cinema i televisió ara hem d’afegir-hi un nou grup d’antiherois, és per això que us deixo amb un qui és qui a Suicide Squad.

deadshotWill Smith és Deadshot

Floyd Lawton és un assassí mercenari amb una punteria extraordinària. Deadshot és expert amb tot tipus d’armes i no acostuma a fallar el tret. Va apaparèixer areixer inicialment com enemic de Batman però el seu caràcter li va donar personalitat pròpia.

Anteriorment l’hem pogut veure a Smallville interpretat per Bradley Striker i a Arrow per Michael Rowe

 

boomerangJai Courtney és Captain Boomerang

El seu nom en clau no deixa lloc a dubtes; fill d’un soldat americà i d’una australiana George “Digger” Harkness és un expert en el llançament de bumerangs que utilitza com a arma mortal per derrotar els seus enemics. Apareix per primera vegada com a enemic de The Flash.

L’hem pogut veure a Arrow interpretat per Nick Tarabay i al crossover que la sèrie va tenir amb The Flash.

 

killercrocAdewale Akinnuoye-Agbaje és Killer Croc

La curiosa aparença d’en Waylon Jones és fruit d’una malaltia que li converteix la pell en dures escames. Aquesta mateixa malaltia li atorga un tamany i una força més grans del que és normal a més d’una psicopatia que el converteix en un maníac homicida.

Enemic declarat d’en Batman, manté una forta rivalitat amb un altre delinquent, en Bane.

 

harleyMargot Robbie és Harley Quinn

La doctora Harleen Frances Quinzel era la terapeuta del Joker a Arkham. Després de vàries sessions amb l’homicida més conegut de Gotham la doctora es va començar a enamorar d’ell fins al punt que ella mateixa es va convertir en una maníaca desequilibrada que va assumir la identitat de Harley Quinn.

Extremadament àgil i violenta, Quinn és una de les més perilloses del grup, no per la seva força si no per la seva inestabilitat mental.

 

enchantressCara Delevingne és Enchantress

Al món dels còmics La Encantadora ha tingut els dos papers, de bona i de dolenta però és un personatge bastant ignorat. Amb l’alter ego de June Moone, la Encantadora obté els seus poders màgics d’una entitat mística coneguda com Dzamor. Aquests poders li són atorgats per lluitar contra una força del mal però una lluita contra Supergirl li desperta el costat fosc que l’acabarà convertint en membre del Suicide Squad.

 

diabloJay Hernandez és El Diablo

Chato Santana és un gàngster de Los Àngeles amb poders pirotècnics. Després d’un incendi provocat per ell mateix per cobrar un deute i on moren persones innocents en Chato Santana s’entrega a la policia. Els seus poders criden l’atenció d‘Amanda Waller qui, ràpidament, el recluta per formar part del Suicide Squad.

En els còmics El diablo ha tingut tres reencarnacions, Chato Santana és la més recent.

 

flagJoel Kinnaman és Rick Flagg

Formar part del Suicide Squad és com una tradició dins la família Flagg, avi, pare i fill han format part de diferents versions de l’Esquadró Suïcida al llarg dels anys.

Amb un alt entrenament militar i cert desequilibri mental en Rick Flag es troba com a casa formant part de l’Esquadró Suïcida.

 

katanaKaren Fukuhara és Katana

Un dels dubtes que ha generat la pel·lícula. En l’univers dels còmics Tatsu Yamashiro (Katana) és una superheroïna que formava parts dels Outsiders i que havia arribat a formar part de la Lliga de la Justícia.

Convertida en una experta en arts marcials per venjar la mort del seu marit i del seu fill a mans de la Yakuza és un misteri què fa amb els membres de l’Esquadró Suïcida.

 

slipknotAdam Beach és Slipknot

Christopher Weiss és un químic que desenvolupa una fórmula per crear unes cordes irrompibles que, més endavant, utilitzarà com armes (sic). Convertit en un assassí i mestre de les cordes (sic again) fracassa en l’intent d’acabar amb en Firestorm cosa que el porta a presó on és contractat per l‘Amanda Waller per formar part de l’Esquadró Suïcida.

 

 

I com ja sabeu al costat d’aquestes cares menys conegudes apareixeran en Ben Affleck en el paper de Batman i en Jared Leto que posarà el rostre a un Joker realment pertorbador

.joker

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda