0

La malvada guineu ferotge

En una època on les pel·lícules d’animació cada vegada són menys infantils i més espectacular visualment és d’agrair una proposta on el contingut va directament dirigit als petits de la casa però que els grans poden gaudir igualment i destaqui per la seva senzillesa no per la seva cerca de la perfecció i espectacularitat. La malvada guineu ferotge és un brillant exemple d’aquest estil de cinema que s’oblida de la tecnologia punta que sembla obsessionar el món actual de l’animació per oferir-nos un treball clàssic amb ànima.

Amb la traducció del títol original “Le grand méchant Renard Et autres contes…“, hem perdut part de l’essència de la pel·lícula, ja que La malvada guineu ferotge no és una única pel·lícula, ens trobem davant de tres històries curtes amb un nexe comú, la localització i els protagonistes.

La primera història està protagonitzada per un porc responsable i un conill i un ànec totalment despreocupats. Junts protagonitzaran un viatge per portar un nadó amb els seus pares. A continuació ens trobem amb la guineu protagonista del títol i els seus intents per robar menjar a la granja que acaben amb tres pollets convençuts que la guineu és la seva mare. I per acabar tornem a recuperar els tres protagonistes de la primera història i el seu desesperat intent de salvar el Nadal.

Les tres històries comparteixen un agut sentit de l’humor, amb situacions que faran riure a petits i grans, acompanyat amb unes històries boniques i amb un bon missatge pels petits de la casa.

Malauradament a molts els pot tirar enrere l’estètica infantil de la pel·lícula però us puc ben assegurar que si encara conserveu aquella part de nen petit al qual li agrada llegir contes us ho passareu molt bé amb La malvada guineu ferotge.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *