Les aventures del Sr. Peabody i en Sherman

peabody_posterBasada en uns personatges de culte a Estats Units però més desconeguts a Europa “Las aventuras de Peabody y Sherman” (aquí hem perdut el Sr. que és un tret característic de la versió original Mr. Peabody & Sherman) adapta a la gran pantalla de les aventures curtes creades per Ted Key.

El Sr. Peabody és un gos de raça beagle que és l’ésser més intel·ligent del planeta. Inventor, científic, guanyador del premi Nobel, etc. El sr. Peabody decideix compartir els seus coneixements educant i cuidant un nen orfe, en Sherman. Amb la intenció d’ensenyar cultura de la millor forma possible el Sr. Peabody inventa una màquina del temps per visitar els moments històrics més importants.

Las aventuras de Peabody y Sherman agrada i sorprèn al trobar-te amb una pel·lícula fresca i divertida amb un humor molt dedicat al públic adult (veure el gag amb en Bill Clinton o Èdip) que comparteix un estil visual molt agradable pels més petits, que sense entendre algunes de les bromes parlades agafen al moment les bromes visuals.

Dibuix clàssic de les aventures del Sr. Peabody i en Sherman

Dibuix clàssic de les aventures del Sr. Peabody i en Sherman

Las aventuras de Peabody y Sherman és d’aquelles produccions de Dreamworks que decideix no tractar els nens com a descerebrats a qui només fan gràcia els colors i els moviments divertits i envolta la pel·lícula d’un argument prou atractiu i d’un sentit de l’humor que deixa contents a petits i grans. Sense acabar d’arribar al nivell de Com entrenar al teu drac aquesta nova aposta de Dreamworks animation està molt per sobre dels últims treballs de la productora (Madagascar 3 o Els Croods)

Un bon entreteniment que agradarà als petits i entrarà molt bé als grans. Molt recomanable.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda