Los otros dos

otherguysEl millor de les xarxes socials és poder parlar en qualsevol moment amb amics i coneguts sobre temes comuns i així tenir recomanacions que d’altra manera m’haurien passat per alt. Los otros dos és un clar exemple de pel·lícula que no hauria vist mai si no fos per una conversa casual a Facebook.

Estrenada l’any 2010, Los otros dos és una brillant comèdia d’Adam McKay sobre dos policies caiguts en desgràcia que es troben embolicats en un cas de corrupció i blanqueig de diners a la ciutat de Nova York.

La pel·lícula comença amb un magnífic pròleg protagonitzat per en Samuel L. Jackson i en Dwayne Johnson que en pocs minuts marca l’estil i l’humor que tindrà la resta de la peli a més de regalar-nos una de les escenes més divertides que he vist en temps.

Igual que Anchorman i Talladega nights, Los otros dos combina de forma magistral humor tradicional amb un humor absurd que encaixa perfectament amb el ritme de la pel·lícula i que funciona molt bé amb la complicitat dels dos protagonistes.

otherguys2

Will Ferrell torna a protagonitzar una pel·lícula d’Adam McKay i aquesta vegada és Mark Wahlberg qui l’acompanya. Ferrell és un gat vell en el món de la comèdia i ja seria hora que Wahlberg s’adonés que es mou molt millor fent paròdies de paios durs que fent de paio dur de veritat.

Només puc fer que recomanar aquesta gran comèdia i intentar evitar que passi el mateix que m’ha passat a mi deixant-la de banda pensant que es tractava d’una més d’aquelles comèdies americanes estúpides que saturen el mercat.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda