Melanie. The girl with all the gifts

melanie3Innovar en el gènere zombi és complicat. Ja n’hi pots dir morts vivents, podrits o infectats, fer-los caminar o córrer com boixos que tot et sembla vist i repetit. Melanie. The girl with all the gifts aconsegueix donar-li una nova idea al gènere i això ja és suficient per donar-li una oportunitat. A part la pel·lícula és efectiva i amb una producció considerable.

En un futur pròxim la humanitat s’enfronta a l’extinció a causa d’un virus que converteix els humans en “famèlics”. Aïllats en un complex militar un grup de científics intenta buscar una cura a través d’uns nens que poden ser l’última esperança de la raça humana.

Colm McCarthy signa una producció que adapta el llibre homònim de Mike Carey que també és el responsable del guió. La direcció de McCarthy sorprèn per un director que té molta experiència en televisió però molt poca en llargmetratge. La producció es nota també en el repartiment. Gemma Arterton, Paddy Considine i Glenn Close acompanyen a la veritable protagonista de la pel·lícula, la debutant Sennia Nanua que omple la pantalla d’una manera natural.

melanie2

Curiosament la primera part de Melanie. The girl with all the gifts arranca com qualsevol altra pel·lícula de zombis. Té qualitat i tensió per mantenir l’atenció però tens la sensació de veure més del mateix. A més a mesura que avança els aficionats als videojocs ens anem adonant que té moltes semblances amb un joc anomenat Last of Us i això ens fa arrufar el nas però a la recta final Melanie fa un gir molt interessant i acaba per convèncer.

Sense buscar el susto fàcil, Melanie. The girl with all the gifts manté una tensió constant i et fa està atent durant tota la pel·lícula tot i algunes escenes massa vistes i alguna de massa ridícula. L’única pega que li puc trobar a la pel·lícula és que la recta final, que és la més interessant és, al mateix temps, la més curta. Tens més ganes de seguir i conèixer més sobre els 30 minuts finals de pel·lícula que sobre l’hora i mitja anterior. Tot i això Melanie. The girl with all the gifts és una bona pel·lícula de gènere que a més aporta una idea nova i interessant.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda