Mike & Dave buscan rollo serio

mike2Mike & Dave buscan rollo serio va destinada única i exclusivament a tres tipus de públic: el molt fan de les comèdies ximples americanes, el molt fan d’en Zac Efron i el molt fan de l’Anna Kendrick. Jo em considerava dels últims però ni la presència de la guapa actriu és suficient per aguantar la pel·lícula.

Mike & Dave buscan rollo serio està basada en la història real dels germans Mike i Dave Stangle.

En Mike (Adam Devine) i en Dave (Zac Efron) són dos germans decideixen buscar per internet dues noies guapes i decents que els acompanyin al casament de la seva germana. L’Alice (Anna Kendrick) i la Tatiana (Aubrey Plaza) són dues esbojarrades amigues que decideixen respondre l’anunci fent-se passar per una mestra d’escola i una gestora de fons d’inversió. El que havia de ser un casament tranquil es converteix en un desastre darrere l’altre.

Tot és tan forçat que frega el ridícul. Les situacions, les reaccions i les interpretacions estan tan exagerades que costen de creure. Entenc que una comèdia no busca el realisme però l’exageració ha de ser molt bona o original com per fer gràcia i no és el cas. Algunes de les bromes són prou entretingudes però el conjunt deixa molt a desitjar.

mike5

Com he dit al principi Zac Efron i Anna Kendrick són els dos principals atractius de la pel·lícula però mentre el primer es veu segur i còmode en el seu paper, a l’Anna Kendrick se la veu molt descol·locada. L’actriu es veu bé en els moments tendres però és poc creïble en les parts esbojarrades i descontrolades. Curiosament amb l’altra parella passa just el contrari. Aubrey Plaza encaixa perfectament en el paper – que tampoc és que doni per gaire – pero Adam Levine està tan sobreactuat que cansa des del primer minut.

En resum, una nova comèdia de mercat americà que no aporta res ni fa gràcia i no val la pena l’hora i mitja que perds mirant-la.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda