Mom and Dad – Sitges 2017

En general els pares estimem amb bogeria els nostres fills i seríem capaços de qualsevol cosa per ells, però això no impedeix reu que en breus moments ens vinguin ganes de tirar-los pel balcó de casa. Brian Taylor agafa aquest ocult desig i el converteix en l’argument de la seva última pel·lícula. Mom and Dad és una comèdia de terror on un estrany virus provoca als pares el desig irrefrenable de matar als seus fills. Aquesta bogeria d’argument ens ofereix situacions hilarants.

Amb Mom and Dad torna l’estil transgressor i gamberro que havia protagonitzat les primeres pel·lícules de Brian Taylor (Crank: Veneno en la sangre i Carnk. Alto Voltaje) i que havia perdut en els seus últims treballs. L’estil macarra i políticament incorrecte és la tónica general de la pel·lícula i només es perd en una escena on Taylor frega el límit i ens posa els nervis al límit.

El to de la pel·lícula ens permet veure un immens Nicolas Cage que pot donar sortida a tots els seus tics facials i a les seves ganyotes. Un Cage totalment desbocat que es converteix en el pilar principal de la pel·lícula. Actor i director ja van coincidir a Ghost Rider: Espíritu de Venganza i sembla que han fet bona amistat.També Selma Blair es veu molt còmode en el seu paper i ens regala alguns dels millors moments de la pel·lícula.

Mom and Dad és una pel·lícula entretinguda on l’humor negre és la força principal i on tots els seus integrants han vingut a passar-s’ho bé i fer-ho passar bé a l’audiència.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda