Mr. Right

mr1Que l’encantadora Anna Kendrick en sigui la protagonista ja hauria de ser motiu suficient per donar-li una oportunitat a la pel·lícula però com que pot semblar un motiu molt superficial – i tots sabem que aquest és un blog de profundes reflexions – us ampliaré una mica més els motius pels quals Mr. Right és una comèdia entretinguda i sorprenent.

La Martha (Anna Kendrick) coneix el noi perfecte (Sam Rockwell), és atent, simpàtic i atractiu. Ella s’enamora al moment i troba molt divertides les seves anècdotes sobre guanyar-se la vida com assassí a sou i com està fugint d’uns sicaris que volen matar-lo. Els problemes comencen quan descobreix que no són aventures imaginàries.

L’argument de Max Landis (Chronicle, American Ultra) és prou original per a cridar l’atenció i està plagat de petits detalls que el fan molt entretingut. Segurament podeu pensar que no és la primera comèdia on un membre d’una parella és espia o assassí però de la manera com està tractat aquí és diferent. La direcció de Paco Cabezas (Rage, Carne de Neón) és més que correcte donant molt dinamisme a les escenes d’acció i el ritme adequat a la resta de la pel·lícula.

Però on realment té la força la pel·lícula és en el seu duet protagonista (amb l’ajuda d’un secundari de luxe com és Tim Roth). Sempre he associat a Sam Rockwell (Moon, El camino de vuelta) amb papers més seriosos o dramàtics i m’ha sorprès molt gratament en aquest paper d’assassí implacable però totalment honest i decidit a fer un gir a la seva vida. En canvi Anna Kendrick (Dando la nota, Into the woods) es mou molt bé en el gènere de la comèdia i el paper d’innocent enamoradissa li va com anell al dit. El gir que fa el seu personatge al terç final també el clava. El millor, però, és la química entre ells dos. I no només entre els dos protagonistes. Tens la sensació d’estar veient una pel·lícula on des dels protagonistes principals fins al més petit dels extres es trobaven molt còmodes i amb ganes de fer un bon treball. Aquest bon rotllo es transmet a la pel·lícula.

Mr. Right només es va estrenar al Festival de Sitges però es pot trobar a plataformes digitals com Netflix. No és una d’aquelles comèdies on riureu amb la boca plena però si que ofereix un somriure constant.

Si us falta algun motiu més per donar-li una oportunitat només recordar-vos una cosa: surt l’Anna Kendrick.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda