Peleando en familia

De la mà de Stephen Merchant i Dwayne ‘The Rock’ Johnson ens arriba l’adaptació en ficció del documental The Wrestlers: Fighting with my family on s’explica l’arribada a la WWE (World Wrestling Entertainment) de Saraya ‘Paige‘ Beive.

La vida de la família Knight gira al voltant de la lluita lliure. El pare, la mare i els dos germans es dediquen a petits combats per tot Anglaterra amb l’esperança de cridar l’atenció als observadors de la WWE. Finalment aquesta oportunitat arriba per la petita dels Knight que s’haurà d’adaptar a un nou món lluny de la seva família.

En un primer moment en veure els noms de Stephen Merchant i Nick Frost vaig pensar que ens trobàvem davant d’una comèdia macarra amb la lluita lliure com a teló de fons. Un cop van passant els minuts vaig veure que estava bastant equivocat. En realitat Peleando en familia té més de drama familiar que de comèdia tot i que aquesta està present en gran part del metratge.

Mai m’ha interessat gaire el wrestling, ni durant el boom que va tenir quan Telecinco ens omplia d’aquestes lluites coreografiades els matins dels caps de setmana, però això no m’ha impedit gaudir d’una pel·lícula que sense ser excel·lent és entretinguda i t’ofereix dues hores d’entreteniment tou amb lliçó de vida inclosa.

Ens trobem davant una pel·lícula senzilla on destaquen per sobre de tot les interpretacions de Florence Pugh i Vince Vaughn i el missatge de superació i acceptació que ens proposa. Una versió light de Rocky on la boxa deixa pas a la lluita lliure i en Rocky Balboa a la Saraya ‘Paige’ Knight.

Una entretinguda història basada en una sorprenent història real.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda