Pelis que m’han avorrit aquest 2016

Els gustos són molt personals. Tothom en té uns i, normalment, no acostumen a coincidir amb el de la resta. Aquestes són algunes de les pel·lícules que més m’han avorrit o decebut de les que he vist al llarg del 2016. Algunes formen part de la llista per mèrits propis i d’altres per opinions més personals.

batman21.- Batman vs Superman (veure entrada)

Decepció no seria la paraula que utilitzaria per incloure Batman vs Superman en aquesta llista, ja anava pensant que DC desaprofitaria l’ocasió però el desastre va ser pitjor del que esperava. Mentre que Man of Steel es deixa veure de manera prou digne aquest enfrontament queda lluny del potencial dels dos grans de DC.

Només amb la resolució del conflicte ja es mereix el premi a pitjor pel·lícula de l’any.

2.- Suicide Squad (veure entrada)

L’intent de crear una pel·lícula coral per part de DC xoca estrepitosament amb el mur de la realitat. Crear un grup que funcioni en pantalla requereix temps i paciència, no una cartera plena i una publicitat agressiva.

Personatges poc definits i mal presentats, ritme desigual i una història confusa i poc definida converteixen Suicide Squad en un nou fracàs de DC al cinema. La utilització del Joker i la memòria de Ledger per atraure públic ja és de vergonya aliena.

xmen3.- Xmen: Apocalypse (veure entrada)

First class semblava indicar un ressorgiment de les aventures dels mutants de Marvel, Days of the future past començava a indicar que alguna cosa no anava del tot bé però Apocalypse ja mostra el nou declivi de la saga.

La pel·lícula de Singer és atropellada, sense ritme i amb unes escenes d’acció pròpies de la sèrie B

4.- Zootropolis (veure entrada)

Una de les apostes fortes d’animació del 2016 no em va acabar de fer el pes. En una època on el llistó en les pelis d’animació és molt alt Zootropolis no aprova.

Algunes bromes ben posades i un missatge positiu pels més petits no són suficients per sortir d’aquest rànquing personal.

Tot i el missatge positiu pels més petits i que la pel·lícula és entretinguda crec que es va deixar perdre una oportunitat de fer alguna cosa millor.

odiosos85.- Los odiosos ocho (veure entrada)

Sembla que parlar de Tarantino ja sigui sinònim d’èxit i Los odiosos ocho demostra que no és així. En aquest allargat western el pare de Pulp Fiction i Reservoir Dogs demostra que encara és capaç de crear dialegs i situacions brillant però que el perd un egocentrisme desmesurat. Tarantino fa el que vol a Los odiosos ocho i s’oblida del ritme i l’audiència.

6.- It follows (veure entrada)

El hyppe és un dels mals que afecta avui en dia a totes les sèries i pel·lícules i el culpable que It follows formi part d’aquesta llista. Havia escoltat molt bones opinions sobre aquesta cinta de terror i això em va fer voler donar-li una oportunitat tot i no ser gaire fan del gènere. Potser el problema va venir d’aquí però no em va agradar gens.

shark7.- Sharknado 4: The 4th awakens (veure entrada)

El millor que té la nova entrega de Sharknado és que des del minut 1 ja ets conscient que veuràs una merda. Està a la llista per mèrits propis, ni em va decebre ni em va sorprendre, quan miro aquest tipus de pel·lícules ja sóc conscient del que estic fent.

8.- Ha vuelto (veure entrada)

Què passaria si Hitler es viatgés en el temps i arribés als nostres dies. Aquest és l’argument de la controvertida Ha vuelto, un fals documental que no sap diferenciar entre les parts guionitzades i les parts reals ni és capaç de definir-se. Ha vuelto forma part de la llista per no saber aprofitar una bona idea per fer una pel·lícula interessant.

Segur que al llarg de l’any s’ha passat pelis molt pitjors de les que formen part d’aquesta llista però o no les he vist o a mi em van agradar 😉

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda