Què espero del 2017 by Àlex

Ara fa uns dies vam fer dos post amb les millors i pitjors pel·lícules del 2016, i m’ha fet plantejar sobre el que està per venir al llarg del 2017. Us proposo un seguit de pel·lícules que em generen hype, les que em generen incertesa, les que no vull tocar ni amb un pal i de les que en vull saber més.

HYPE IS COMING amb:

guardiansGuardianes de la Galaxia vol.2. Considero que la primera part és la millor pel·lícula que ens ha donat fins a dia d’avui la factoria de Marvel. Amb uns protagonistes carismàtics fins a dir prou, bastants tocs de comèdia, espectacularitat assegurada i sense els límits que pateixen altres films de Marvel. Veurem què ens depararà el següent volum de Starlord i companyia i si s’acaben veient les cares amb Thanos.

Kimi no na wa (El teu nom). Aquesta potser us sorprendrà. Un film de Makoto Shinkai, després de Cinc centímetres per segon, i el Jardí de les Paraules. Actualment la cinquena pel·lícula més taquillera de la història a Japó. Un estudiant resident a Tòquio i una noia que viu a una zona rural japonesa s’intercanvien els cossos. En tinc moltes ganes.

kimiThor Ragnarok. És possible que Thor no hagi gaudit de les millors entregues que ha fet Marvel, però què voleu que us digui, tot el que embolcalla aquesta tercera part m’està entrant molt bé. Des del curt explicant perquè Thor no havia participat a Civil War a alguns pòsters que s’han filtrat fa que hagi entrat en aquest Top. Mjolniiiir!

Ghost in the Shell. Aquesta és una debilitat. Una de les meves pel·lícules de capçalera convertida a format Hollywood amb Scarlett Johansson com a protagonista. Pel que s’ha vist sembla que serà bastant fidel a l’anime del 1995 i a més han conservat l’estructura de l’opening amb la mateixa banda sonora. El que sí que demanaria és que fos molt més accessible a tots els públics, ja que l’original és enrevessada de collons.

Star Wars. Episodi VIII: Què dir. SPOILERs a partir d’aquí. Tinc moltes esperances en aquest nou episodi, on vull obtenir algunes respostes a preguntes que es van generar a l’episodi VII, com els orígens de la Rey, qui és el líder Snoke, què fa en Luke en aquell temple Jedi…etc. Si la primera s’emmillarava molt en l’episodi IV és d’esperar que aquesta sigui fosca com l’Imperi Contraataca.

Me’n deixo algunes pel camí com podrien ser La Guerra del Planeta de los Simios, Lego Batman, Logan, Dunkirk… però l’espai és limitat.

LES ANIRÉ A VEURE PERÒ TINC DUBTES AMB:

wonderSpiderman Homecoming. Tot i que vaig disfrutar amb la seva incorporació al MCU a través de Civil War, el tràiler em va deixar amb una sensació de: Altre cop? Hem de tornar a veure altre cop el mateix? Tercer reboot amb 15 anys de diferència, ho sento però a mi se’m fa feixuc.

La Liga de la Justicia i WonderWoman. Que sí, que les dues ens han ensenyat tràilers molt ben parits però és que la trajectòria de DC al cinema amb Batman vs Superman i Escuadrón Suicida fa tremolar. Pot ser us diré que tinc més esperances amb WonderWoman que amb aquesta versió de Vengadores de DC.

Kong: Skull Island. Aquí també tinc sentiments contradictoris. La història en general de King Kong em sol atreure, però perdo l’interès quan l’acció es trasllada al continent. En aquesta nova entrega sembla que el metratge no es mourà de l’illa i hi haurà monstres enormes junt amb un Rei de la Selva supervitaminat. Estarem atents.

SEGURAMENT NO PAGARÉ PER ANAR AL CINE A VEURE:

powerLa Momia. Un altre reboot de la Momia i protagonitzat per en Tom Cruise. No gràcies. Recordo quan va dir que ell no es veia protagonitzant pelis de Marvel però sí que participa en aquest futur bodrio. Olé tu. Voldràs dir que Marvel no et veu actuant en alguna de les noves entregues. Amb lo molt que corre a Mission:Impossible pot provar si el volen a The Flash.

Transformers. The Last Knight. Sóc dels que reconec que vaig passar-m’ho bé amb les dues primeres entregues de la saga. Sí, Michael Bay a dojo, però divertides a la fi. És cert que la segona ja començava a mostrar més debilitats però és que la quarta entrega ja va ser deplorable (tot i la presència dels Dinobots). No m’enganyareu per anar a veure la cinquena.

Power Rangers, Piratas del Caribe 5, Cars 3…  ja ni les esmento. I sí, poso a Cars en aquesta categoria perquè no hi havia cap necessitat de continuar la saga, més que per vendre més marxandatge.

VULL SABER MÉS COSES DE:

Sé que encara és molt aviat, però ara fa pocs mesos es va anunciar la compra dels drets de Dune per part de Legendary Entertainment. Vull saber si això es traduirà en noves entregues, en reboot o fins i tot (i perquè no) en sèrie de TV. Aquells que l’hàgiu llegit sabreu veure les similituds amb Juego de Tronos a nivell de trama política.

Vull veure el tràiler i saber més del pas de Death Note a la gran pantalla. Com s’ho faran per condensar tanta trama en 2-3 hores de metratge? Acceptarem aquesta nova versió de L? Recordem que s’ha confirmat que l’actor Keith Stanfield interpretarà el millor detectiu del món. I per últim què tal estarà en Willem Dafoe fent de shinigami Ryuk?

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Àlex Sànchez

Col·laborador ocasional i caòtic. Genero opinions i crítiques totalment subjectives. Utilitzo habitualment paraules malsonants. Em considero fan de Miyazaki i Hosoda. El cine i la tele són la meva quarta afició preferida.