0

Scouts. Guide to the zombie apocalypse

zombi1Si un fan del gènere zombi com en Callahan Ruiz et recomana una pel·lícula d’aquesta temàtica és que alguna cosa especial. Scouts. Guide to the zombie apocalypse no ve a revolucionar el gènere ni a innovar en res, ve a entretenir i ho aconsegueix de manera excel·lent.

Tres amics de l’infància formen part dels Boy Scout i són la riota de l’institut però quan una infecció converteix els habitants de la seva ciutat en zombis famolencs, les seves habilitats els ajudaran a sobreviure i salvar els seus amics.

Scouts. Guide to the zombie apocalypse comença com qualsevol comèdia adolescent i, fins i tot, juga amb el mateix tipus d’estereotips però a poc a poc va agafant personalitat pròpia i t’atrapa amb el seu sentit de l’humor. Scouts combina bromes i situacions típiques de la comèdia amb alguns gags originals dignes de ser recordats. Després de veure Scouts no tornareu a mirar igual a la Britney Spears o a un llit elàstic. La pel·lícula fins i tot s’atreveix amb un petit homenatge a Die Hard.

zombi2

Per buscar un referent conegut, Scouts. Guide to the zombie apocalypse m’ha recordat molt a Zombieland. Dues pel·lícules que aprofiten l’apocalipsis zombi per fer una comèdia ben treballada i molt entretinguda. Si Zombieland us va semblar irreverent, espereu a veure Scouts.

A diferència d’altres pel·lícules de baix pressupost de temàtica zombi, aquesta té clar que el seu objectiu no és cap altre que entretenir i fer passar una bona estona. Com he dit al principi Scouts. Guide to the zombi apocalypse no ve a revolucionar el gènere zombi. Feia molt temps que no reia tant amb una comèdia lleugera com aquesta.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *