Setmana d’anuncis importants

Aquesta setmana és un no parar d’anuncis importants en el món del cinema. Alguns d’aquests anuncis són importants, d’altres interessants i un d’ells fot més por que una pedregada. Per fer-ho més fàcil us faig un petit resum.

Comencem per les bones notícies.

Warner Bros ha fet públic el calendari de properes estrenes basades en l’univers DC un cop estrenada l’esperada Batman vs Superman

justiceleague

Wonder Woman arribarà l’any 2017, el mateix any que Warner estrenarà Justice League. Ja s’ha confirmat que l’encarregat de portar a la gran pantalla l’equip de superherois de DC serà Zach Snyder i que en farà dues entregues.
– L’any 2018 arribaran dues pel·lícules individuals, The Flash i Aquaman. La primera protagonitzada per Ezra Miller i la segona per Jason Momoa.
El 2019 tindrem la segona part de Justice League i un nou personatge individual, Shazam (amb Dwayne Johnson)
Warner també ha anunciat però no ha posat data a quatre pel·lícules més, Cyborg, Green Lantern (un reboot en aquest cas) i pelis individuals de Batman i Superman.

La companyia també ha anunciat el retorn de la saga Harry Potter. En primer lloc amb Fantastic Beasts and Where to Find Them, un spin-off que arribarà a les cartelleres el 2016 i a la que seguiran dues pel·lícules més.

civil_warPerò la notícia més impactant d’aquesta setmana és la confirmació que Robert Downey Jr. participarà com a Iron Man a Captain America 3 i que aquesta serà el punt de partida de l’adaptació a la gran pantalla de Civil War, un dels últims grans crossovers de Marvel on el capità s’enfronta obertament a l’home de ferro i provoca un canvi important a l’univers Marvel. Aquesta adaptació implica un gran nombre de personatges nous però el més destactat és Spiderman, personatge que ara mateix està en mans de Sony i que Marvel/Disney esperen comprar ja que el personatge és clau en aquesta història.

La noticia preocupant són els rumors que anem escoltant (llegint) sobre el reboot de la saga Terminator. Si Terminator Salvation ja no va acabar de fer el pes aquesta Terminator: Genisys (WTF?!?!) tampoc pinta gaire millor. Des de comentaris on l’actor principal comenta que intenten una classificació per menors de 13 anys intentant evitar paraules malsonants i amb la violència justa fins a unes declaracions de J.K. Simmons on defineix el guió com una història d’amor intel·ligent i divertida. Veurem què surt però de moment no veig la cosa gaire clara.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda