0

Sharknado 3: Oh Hell no!

Sharknado3Ni en els seus somnis més humits Ian Ziering i Tara Reid podien imaginar que tornarien a formar part del fenomen fan com en els anys de Sensación de vivir i American Pie. Si en els seus anys de fama eren l’objecte de desig d’adolescents ara, amb la seva carrera totalment acabada, són l’objecte d’adoració de fans de la sèrie Z gràcies a l’èxit de Sharknado.

De manera totalment sorprenent l’any 2013, Sharknado aconsegueix tornar-se un fenomen viral i un èxit de públic gràcies a internet. Syfy i The Asylum, cases que ens han regalat aberracions com Sharktopus, Crocosaurus i d’altres, es veuen sorpreses per l’èxit d’una pel·lícula basada en un tornado infestat de taurons. Acostumades a explotar els seus èxits fins al límit no tarden a anunciar una seqüela, Sharknado 2: The second one (2014), passada aquesta ens trobem amb Sharknado 3: Oh hell no! (2015) i ja s’ha confirmat Sharknado 4 per l’any 2016. Una veta d’or que s’està explotant al màxim fins que el públic digui prou.

Sharknado 3 és igual de dolenta que les anteriors i està igual de mal feta però ha arribat a un punt d’exageració que m’ha fet mirar-la amb més gràcia que les anteriors. Aquest cop la cosa ja se’ls escapa de les mans. En la primera escena un tornado descontrolat acaba amb la Casa Blanca i destrueix totalment Washington D.C. Els taurons ja importen poc, ara el que volen és destrucció i com més millor.
Passat aquest punt la peli es torna un desproposit total que inclou un mur de taurons que s’acosta a la costa est, una lluitadora amb cuir i espases, una missió espacial de la NASA i un naixament dins el ventre d’un tauró… tot això acompanyat de Bo Derek i David Hasselhoff. D’ell m’ho podia esperar, d’ella no.

L’argument existeix però està farcit d’escenes imbècils que no tenen explicació. Un accident pilotant un caça supersónic fa que dos dels protagonistes caiguin en un llac d’on surten només amb roba interior sexi, taurons que respiren a l’espai, un nadó que neix d’una mare acabada d’engolir per un tauró i David Hasslehoff a la Lluna. Fins i tot la pel·lícula s’atreveix a copiar el gag dels Monty Python amb el cavaller negre. Situacions tan surrealistes que et fan mirar la pel·lícula amb certa condescendència.

sharkando3_1Conscients de l’èxit de públic d’aquesta saga no es dubta a explotar-la no només amb treure com més films millor, Ian Ziering s’ha convertit en actor estrella de la casa formant part també del repartiment de Lavalantula (tots podem imaginar de què va), peli que sembla lligada al mateix univers que Sharknado i prèvia a Sharknado 3. Però també certes empreses no dubten en aprofitar l’èxit mediàtic de Sharknado, aquesta tercera part és el product placement més exagerat que he vist mai, el parc Universal d’Orlando s’ha convertit des d’ara mateix en lloc de pelegrinatge dels fans dels sharknados i l’índex de popularitat de la NASA segur que també han pujat.

Mentre el públic aguanti tenim Sharknado per anys. Com ells mateixos diuen: “mentre d’altres tardes anys a treure seqüeles, nosaltres donem al públic el que vol al moment

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *