Sharknado

sharknadoLes xarxes socials són perilloses. Amb milions d’usuaris una mentida pot esdevenir realitat per repetició, un fet aïllat es pot convertir en notícia mundial i una merda pot aconseguir l’estatus de pel·lícula de culte. Parlo de Sharknado, una peli (per anomenar-la d’alguna manera) que no havia vist i que desitjaria no haver vist mai.

The Asylum (productora de la qual en parlarem aquesta setmana a l’Això em sona amb en Jacint Casademont) és la culpable d’aquesta aberració. No és la primera vegada que la productora de baix cost coqueteja amb els taurons, Megashark vs Crocosuarus, Mageshark vs Giant Octopus o 2-headed shark attack són creacions seves però cap ha aconseguit la popularitat del tifó infestat de taurons.

Molts podeu pensar que ja sabia on em posava al veure aquest film però ni de lluny. La sèrie B o les pel·lícules de baix cost tenen un nivell inferior al cinema convencional però ho compensen amb ganes o originalitat, Sharknado no. La peli està mal feta, però mal feta per ineptitud o estupidesa directament.

sharknado3

Tots els que hem “jugat” a fer cinema o curtmetratges sabem que és difícil evitar algun error o altre de raccord però una cosa és que la cigarreta estigui mig cremada en un pla i sencera a l’anterior i l’altra és vendre’ns tres plans seguits on es veu un pam d’aigua, al següent mig metre i al darrer un pla de l’oceà amb un tauró blanc nedant. Freak si, gillipolles no.

M’agraden les produccions de baix cost? Rotundament sí però fetes amb ganes. Utilitzar la fama de la teva productora per fer merda i vendre-la com un fenomen no.  I Sharknado és merda, i no merda de la bona, merda de veritat que les xarxes socials han convertit en un èxit. Que siguis conegut per fer pelis amb pocs recursos no implica que les facis amb poques ganes. Ser cutre pot tenir gràcia, ser inútil no.

sharknado2

No us comentaré l’argument o les merdes d’interpretacions, no val la pena perdre el temps. Si la voleu veure endavant, jo ja us he avisat. Ah! I el proper cop que fem un retuit recordem que els nostres actes tenen conseqüències. En aquest cas una seqüela d’aquesta merda. Sharknado 2: The second one.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda