0

Sin frenos

premiumrushJoseph Gordon-Levitt deixa de banda els papers més foscos i profunds pels que s’ha fet famós a les últimes pelis i es diverteix en una pel·lícula sense pretensions que fa passar una bona estona i de la qual t’oblides al cap de cinc minuts.

Sin frenos (Premium rush, 2012) està dirigida per David Koepp, més conegut per escriure els guions de Spiderman (Sam Raimi, 2002) o Indiana Jones y el reino de la Calavera de Cristal (Steven Spielberg, 2008) i ens explica una història clàssica d’un jove que, sense voler, es veu ficat dins d’una trama de suborns, persecucions policials, etc. Res nou però fet d’una manera entretinguda i correcte.

daniaEl millor de la peli és aquesta frescor amb que està feta, és conscient que és un entreteniment que no va enlloc i accepta no anar més enllà. T’entreté durant noranta minuts i t’oblides d’ella al cap de cinc. Tot i no ser dolenta tampoc és fàcil trobar res a destacar, les persecucions en bicicleta són entretingudes, els actors correctes i Dania Ramírez ajuda a mantenir molt la vista a la pantalla però si que hi ha un parell de coses que se li poden retreure, principalment no aprofundir una mica més en el submón dels ciclistes repartidors i una escena molt desaprofitada amb tota la comunitat de repartidors anant a l’auxili del personatge de Joseph Gordon-Levitt.

No arriba ni a blockbuster d’estiu però aquests dies de calor on el millor és estar ben fresc a casa és una bona opció per passar l’estona.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Google+
Google+

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *