0

Sin frenos

premiumrushJoseph Gordon-Levitt deixa de banda els papers més foscos i profunds pels que s’ha fet famós a les últimes pelis i es diverteix en una pel·lícula sense pretensions que fa passar una bona estona i de la qual t’oblides al cap de cinc minuts.

Sin frenos (Premium rush, 2012) està dirigida per David Koepp, més conegut per escriure els guions de Spiderman (Sam Raimi, 2002) o Indiana Jones y el reino de la Calavera de Cristal (Steven Spielberg, 2008) i ens explica una història clàssica d’un jove que, sense voler, es veu ficat dins d’una trama de suborns, persecucions policials, etc. Res nou però fet d’una manera entretinguda i correcte.

daniaEl millor de la peli és aquesta frescor amb que està feta, és conscient que és un entreteniment que no va enlloc i accepta no anar més enllà. T’entreté durant noranta minuts i t’oblides d’ella al cap de cinc. Tot i no ser dolenta tampoc és fàcil trobar res a destacar, les persecucions en bicicleta són entretingudes, els actors correctes i Dania Ramírez ajuda a mantenir molt la vista a la pantalla però si que hi ha un parell de coses que se li poden retreure, principalment no aprofundir una mica més en el submón dels ciclistes repartidors i una escena molt desaprofitada amb tota la comunitat de repartidors anant a l’auxili del personatge de Joseph Gordon-Levitt.

No arriba ni a blockbuster d’estiu però aquests dies de calor on el millor és estar ben fresc a casa és una bona opció per passar l’estona.

 

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *