Sis anys de blog, moltes gràcies!

Un disset de juliol de 2012 es publicava la primera entrada del Blog del Directorfrustrat, una publicació on exposava les meves esperances en el primer tràiler del Man of steel de Zach Snyder. Com podeu veure ja era un visionari en aquells temps.

Durant aquests sis anys s’han publicat un total de 883 entrades al blog, on he parlat de cinema, sèries, videojocs, còmics, llibres i alguna que altra obra de teatre. Com diu el lema del blog No en sabem de res però parlem de tot.

Encara que el gruix del blog va a càrrec d’un servidor, vull agrair a l’Àlex Sànchez i en Marc Rabasseda les seves col·laboracions ocasionals. Són menys de les que ells mateixos o jo voldríem però sempre són molt benvingudes.

Vull donar les gràcies a tots els perdeu uns minuts del vostre temps llegint els articles que amb més o menys constància vaig publicant al blog. Ni sóc influencer ni espero ser-ho mai, alguns dels articles que més content estic d’haver escrit no tenen amb prou feines visites mentre que una ximpleria que vaig escriure sobre una sèrie softporn d’HBO latino és l’entrada més vista de totes. Coses d’internet.

El millor d’aquests sis anys són el petit grup de gent que he anat coneixent a través de les xarxes socials i que ja formen part de l’univers del blog. Un grup de gent amb els que aprenc molt de cinema, que em descobreixen noves propostes i que m’ajuden a descartar-ne d’altres. Una petita comunitat virtual amb la qual parlar i debatre sobre uns temes que ens apassionen.

Als que llegiu, als que compartiu, als que comenteu, a tots vosaltres, moltes gràcies!

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda