The Interview cancel·lada definitivament

interviewposterSony ha decidit cancel·lar de forma definitiva l’estrena de The Interview, comèdia amb Seth Rogen i James Franco que havia de ser una de les grans estrenes d’aquest Nadal.

A la pel·lícula Rogen i Franco interpreten al productor i al presentador d’un Late Night de notícies absurdes que reben una invitació per entrevistar al líder de Corea del Nord Kim Jong-Un. Amb la intenció d’aprofitar aquesta ocasió única la CIA es posa en contacte amb els dos per aprofitar l’entrevista per assassinar el líder nord-coreà.

L’atac hacker que va patir Sony fa uns dies, múltiples amenaces a la productora i als cinemes que projectessin la pel·lícula i mails amenaçadors invocant un nou 11 de setembre han fet tirar enrere l’estrena. De fet la majoria de cinemes d’Estats Units ja havien decidit retirar la pel·lícula de la seva cartellera en previsió de possibles represàlies i, finalment, la mateixa Sony és la que ha decidit evitar l’estrena.

El tràiler fa força gràcia si t’agrada el tàndem Rogen/Franco, veurem si algun dia podrem veure-la.

Per si ho vols compartir...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Pau Garriga

Graduat en Realització Audiovisual i multimèdia que no exerceix. M'agraden les sèries, pel·lícules, els còmics i un llarg etcétera de coses que ara estan molt de moda